Mainos
Entinen Nascar-kuski Brent Magna (Ethan Hawke) on eläköitynyt lajistaan ja muuttanut vaimonsa luokse Bulgariaan. Eräänä iltana hän huomaa kuitenkin naisensa tulleen kidnapatuksi ja pian puhelimeen alkaakin satelemaan ohjeita kissa-hiiri-leikin toteuttamiseksi. Brentti joutuu varastamaan harvinaisen Shelby Cobran, jonka ärsyttävä omistaja (Selena Gomez) hyppää myös kyytiin.
 
Autossa
 
Getaway on trailerin ja kansikortin iloittelua. Se lupaa vauhdikasta autotoimintaa, romurallia poliisien kanssa liikenteessa ja tiukkaa jännitystä. Kaksi ensimmäistä toteutuukin kokovartalopuudutukseen asti, mutta jännitystä ja juonta ei ole nimeksikään.
 
Elokuvan juoni on täynnä aukkoja. Vaimonkaappaamisen motiivi on onneton ja pelastusyritys vielä turhempi. Autolla tehtävistä tehtävissä ei ole mitään järkeä ja takaa-ajotkin näyttävät rumilta lukuisten amatöörikamera GoPro-otosten takia.
 
Kaappaus, panttivanki ja tehtävien toteutus on tehty Hollywoodissa aikaisemmin niin monta kertaa onnistuneesti esim. Die Hard 3, Speed ja 12 Rounds -elokuvien toimesta, että ne saavat Getawayn näyttämään koululaisten harrasteleffalta. Vaikka osa takaa-ajokohtauksista onkin näyttäviä, ovat ne turhia ja aivan liian pitkiä.
 
Shelby
 
Bonusarkusta löytyy viisi n. minuutin pituista dokumentaaria, joiden kuvituskuva on pullollaan otoksia itse elokuvasta. Mielummin sitä olisi halunnut näissä klipeissä nähdä kulisseja.
 
Getaway on hyvistä asetelmistaan huolimatta huonoin takaa-ajotrilleri miesmuistiin.
Mainos