Mainos
Scary Movie -jatko-osien ja Vampyyrien imussa -elokuvan tekijät ovat ottaneet uuden kreisikomedian rungoksi Nälkäpelin.
 
Kantmiss Evershot (Maiara Walsh) antautuu vapaaehtoisesti nuorten tosi-tv-ohjelmaan, jossa nuoret taistelevat elämästä, viimeiseen mieheen asti. Sama idea siis kuin Nälkäpelissä, mutta Scary Movien roisissa hengessä.
 
 
Kuten arvata saattaa huikopelissä ei ole omia twistejä tai omia hahmoja, vaan se lainaa kaiken Nälkäpeli, The Avengers ja The Expendables -leffoista. Pääasiassa Nälkäpelin idealla kuljetaan, mutta kaikki lyödään matkan varrella överiksi. Läpät ovat pääasiassa kärjistettyä väkivaltaa, aikaisempien seksi-, kakka- ja pissavitsien sijaan. 
 
Vaikka Huikopeli onnistuu kopioimaan kaikki Nälkäpelin elementit tavallaan hienosti, on se yksinkertaisesti vain järkyttävän paska komedia. Huikopeli ei saa katsojaa edes hymähtämään, sillä vitsit ovat niin väsyneitä. Elokuvan kohderyhmän täytyy olla n. 10-vuotiaat pojat, mutta ikärajaksi on asetettu kuitenkin K-16, joten asetelma on pahasti ristiriidassa.
 
 
Elokuvan hassuin läppä lienee pääpahiksen assistentin parta, johon mies myy mainostilaa. Vastaavanlaisia ideoita kun elokuva olisi ollut pullollaan, niin se olisi saattanut jossain tilanteessa jopa hymyilyttää.
 
The Starving Games ei yllä ensimmäisen Scary Movien tasolle, eikä sitä millään voi valitettavasti suositella kenellekään.
Mainos