Mainos

Tappaja-hai, tappaja-piraijat, tappaja-muurahaiset ja nyt tappaja-karhu.

Nelikymppiset veljekset näkevät toinen toisensa vuosien jälkeen, kun velipojista vanhempi vapautuu vankilasta ja palaa lapsuudenmaisemiinsa Alaskan villiin luontoon. Hänen veljensä, Beckett (Thomas Jane) on nykyisin paikallinen apulaissheriffi, joka pitää pikkukylän järjestystä yllä pikkutarkasti. Kaupungin tärkeintä elinkeinoa puunkaadon lisäksi on karhunmetsästys, joka lähtee metsästäjiltä ajoittain hyvinkin voimakkaasti lapasesta. Tällä kertaa yksi metsän mesikämmenistä ottaa kuitenkin salakaadon itseensä ja lähtee puolestaan salakaatamaan metsästäjiä. Siitäkös sheriffeille soppa syntyy.
 

Coolihtava apulaissheriffi ja tämän Ford Explorer tulevat hyvin tutuksi jo elokuvan alusta alkaen.
 
Karhukauhu Into the Grizzly Maze on remake vuoden 1976 Grizly – Ihmissyöjä -kauhuelokuvasta, jossa on tietysti tismalleen sama juoni.
 
Moderni Into the Grizzly Maze on Saw-jatko-osien tuotantosuunnittelija neljäs ohjaus ja toinen elokuvaohjaus. Miehen kokemus Saw-elokuvista näkyy selvästi tunnelman luomisessa, hienoisessa goressa ja valitettavan noloissa ylilyönneissä. 
 
Ikäviä ongelmia elokuvanautintoon tuo myös väkevä tv-sarjahenkisyys, joka kulkee pilaamassa elokuvaa koko sen keston ajan. Joku hieman taidokkaampi trilleriohjaaja olisi pystynyt keittämään samasta kässäristä, näyttelijöistä ja 10 miljoonan dollarin läppäbudjetista jotain todella paljon visuaalisempaa ja tunnelmallisempaa. Aina ei raha ratkaise, mutta David Hacklilla sitä olisi näköjään pitänyt olla hivenen enemmän. Tällä yhtälöllä Into the Grizzly Maze onnistuu olemaan keskinkertaista huonompi trilleri, loistavasta potentiaalistaan huolimatta.
 
 
Karhukauhun BD-aihio on pettymys myös ekstrojen osalta. Ainoat lisukkeet jäävät muiden elokuvien trailereiden varaan.
Mainos