Mainos
Justin Bieber, tuo vihattu ja rakastettu teinitähti, joka valloitti maailman YouTube-hienouksillaan, sen jälkeen konserteillaan ja nyttemmin sekoiluillaan. Believe-dokumenttielokuva toimii maineenpuhdistajana ja palauttaa katsojalle mieleen, kuka Justin oikeasti olikaan.
 
 
Believe toimii jatko-osana Justin Bieberin 3D-dokumentille, Never Say Neverille, joka sai ensi-iltansa kolme vuotta sitten. Believe kertoo aluksi uuden, samannimisen levyn tuotannollisista vaiheista ja sen jälkeen uudesta kiertueesta. Tarkoituksena on korostaa Justinin lahjakkuutta artistina ja hukuttaa sikailumainetta sen alle.
 
Kaikeksi iloksi Never Say Never -elokuvassa käytettyä arkistokuvaa näytetään hyvin vähän uudelleen. Leffa keskittyy uusiin juttuihin, ja onhan se pirun mielenkiintoista katsoa miten hittibiisit syntyvät fiilistelyn ohessa yhdessä huipputuottajien kanssa.
 
 
Elokuvan runkoa kuljettaa Believe-kiertueen Miamissa taltioidut esiintymiset, joiden tarinallinen arvo on nollissa, mutta fiiliksen nostatus kympissä.
 
Justin Bieber's Believe on "Beaver"-faneille todella kivaa katsottavaa, sillä amerikkalainen toteutus ei pitkästytä vilkkaintakaan katsojaa. Elokuvaan on tuotu mukaan myös ripaus koskettavuutta erään vakavasti sairaan lapsen kustannuksella. Tämä voidaan joko kokea kunnianosoituksena lapselle tai halpamaisena fanien nuoleskeluna.
 
Tykkäsi Bieberistä tai ei, on Believe toimiva musiikkidokkari, jonka tarkoitusperät ovat tosin katalat.
Mainos