Mainos
Blu-ray-painoksena julkaistu Larry Flynt – Minulla on oikeus tuo legendaarisen biografiamenestyselokuvan teräväpiirtoisena kotisohville.
 
Elokuvassa tissibaarin omistaja Larry Flynt (Woody Harrelson) päättää laajentaa reviiriään tekemällä strippibaareihinsa lehtimäisiä kuvastoja alastomista tytöistä. PlayBoy-lehdestä poiketen Flynt halusi, että naisten alastomuus on kokonaisvaltaista, sillä pillulla on yhtä paljon kerrottavaa kuin silmillä. Pian lehti lähti räjähdysmäiseen kasvuun, mutta keskilännen virkamiehet suivaantuivat riettaudesta, eikä Flynt ollut oikeustaloilla harvinainen näky.
 
 
Larry Flynt – Minulla on oikeus on vuonna 1996 valmistunut, edelleen erittäin toimiva draamaelokuva, hyvin vaiherikkaasta Larry Flyntista ja tämän tiestä huipulle. Nykyisin mies kustantaa n. kolmeakymmentä lehteä, mutta tie kuninkaaksi oli kivinen. Woody Harrelson on joutunut kovan roolisuorituksen eteen, sillä Flynt ei ole kuollut hahmo, vaan elävä pyörätuolinero. Elävän legendan rooliin astuminen on haastavinta mahdollisinta, mutta Harrelson on onnistunut siinä paremmin kuin hyvin. Myös Edward Norton on uskottava lakimiesroolissaan.
 
 
Blu-ray sisältää uudelleenmasteroidun täysteräväpiirtokuvan ja 5.1 äänet, mutta ekstrat ovat DVD:stä tuttuja ja SD-laatuisia. Ne katselee kyllä mielellään läpi, sillä Flynt itse kertoo ja vahvistaa elokuvan tapahtumat todeksi.
 
Larry Flynt – Minulla on oikeus on loistava klassikkopätkä, jonka hankkiminen omaan levyhyllyyn on suotavaa, mikäli se siellä ei vielä DVD-painoksena vanhene.
Mainos