Mainos
Eläkeläispatukat lähtevät Vegasiin juhlimaan polttareita. Lopputuloksena on vanhusten Kauhea kankkunen.
 
Paddy (Robert De Niro), Archie (Morgan Freeman) ja Sam (Kevin Kline) järjestävät lapsuudenystävälleen Billylle (Michael Douglas) polttarit Las Vegasissa, kun tämä on menossa naimisiin, itseään 30 vuotta nuoremman neitosen kanssa. Ikuiset pojat ovat fyysisesti jo rappeutuneet, mutta viimeiset pirskeet omassa jengissä, lämmittävät ajatustasolla kaikkien mieltä. Niinpä herrat ottavat lentokoneet alle ja pistävät elämänsä risaiseksi uudistuneen Las Vegasin synneissä.
 
 
Last Vegas on viihdyttävä komedia, jonka huippunimet hallitsevat hyvän fiiliksen ylläpidon. Elokuvassa ei sekoilla yhtä ronskisti kuin Kauhea kankkunen -trilogiassa, mutta hyvänmielen partyt ovat vahvassa asemassa tässäkin pätkässä. 
 
Itsekin Vegasissa aikaa viettäneenä, voi leffan todeta olevan hyvinkin aito. Vegas on kuvattu juuri sellaisena kuin se nykypäivänä on. Stripin ulkopuoliselle alueelle ei mennä, eikä siihen ole mitään syytäkään.
 
 
Last Vegas on komedia, joka toimii parhaiten Vegasissa itse vierailleiden tai amerikkalaisten kuusikymppisten keskuudessa. Muille leffan sisältö onkin vain peruskuraa, joka viihdyttää ja huvittaa, mutta ei naurata eikä sen kummemmin sytytä. Leffan juoni on kuitenkin imuisa ja sen katsoo oikein mieluusti – yhden kerran.
 
Blu-rayn bonuslaari pitää sisällään pariminuuttisia klippeja elokuvan suunnittelusta ja kuvauksesta Vegasissa.
Mainos