Mainos

Kun omistaja on poissa, lemmikit pitävät bileet.

Max (Louis C.K.) on elämäänsä hyvinkin tyytyväinen haukku, joka rakastaa omistajaansa. Hyväsydäminen omistaja tuo kuitenkin Maxin kauhuksi kotiin uuden koiran, valtaisan Duken (Eric Stonestreet), joka välittömästi lähtee horjuttamaan Maxin auvoista elämää. Koirien välinen eripuraisuus vie kumpaisenkin pian seikkailuun, jossa he oppivat luottamaan toisiinsa ja arvostamaan toisiaan.

Mainos

Lemmikkien salainen elämä lupailee nimensä puolesta jänniä paljastuksia lemmikkien elämästä omistajien ollessa poissa. Elokuvan alkupuoliskolla näitä melko hupaisia tilanteita nähdäänkin, mutta elokuvasta tuleekin pian taas yksi lemmikki karkuteillä -seikkailu.

Arvosteluversiona oli suomeksi dubattu versio, jossa ääninäyttelijät tuntuivat vähän innottomilta. Paikalla pressinäytöksessä oli myös muutama lapsi, joiden naurua en kuullut elokuvan aikana kuin ehkä kerran. Itse naurahdin pari kertaa –lähinnä oivalluksille kissojen ja koirien toiminnasta.

lemmikkien-salainen-elama-arvostelu-koira

Hyvän premissin kadottua alkaa sekoilu pitkin kaupunkia Lumipallon, hullun kanin johtaman hylättyjen lemmikkien takaa-ajamana. Kuulostaa hyvältä, mutta on meininki on lopulta melko geneeristä koheltelua.

Bonusvalikko on lastattu kolmella minielokuvalla, Kaikki lemmikeistä – ja Ihmiset lemmikkien takana -koosteilla. Perussettiä siis.

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Lemmikkien salainen elämä
Edellinen artikkeliAssassin’s Creed -elokuvan totta vai tarua -videosarjan kolmas osa
Seuraava artikkeliPeliarvostelu: Mario Party: Star Rush (3DS)
Taide – Media – Teknologia. Elokuva ja pelit, koska niissä yhdistyvät taide ja teknologia. Teatteri, koska on tehnyt sitä aina. Impro, koska ei tarvitse muistaa vuorosanoja. Musiikki, koska se on henkireikä. Kirjat, koska aina voi oppia jotain lisää. Liikaa siistejä juttuja, liian vähän aikaa ja uteliaisuus pitää aina nälkäisenä.
blu-ray-arvostelu-lemmikkien-salainen-elamaItse ilkimys -tiimin uusin ei pääse samalle tasolle edellisten elokuviensa kanssa. Lemmikkien salainen elämä on tylsähkö lemmikkisekoilu, joka toimii parhaiten lemmikkeihin hullaantuneiden pikkulasten kanssa.