Mainos

Lucyn kidnappaus johtaa prosessiin, joka saa hänen aivonsa toimimaan 100 % teholla. Se, mitä se mahdollistaa, on jotain karmivaa.

Lucy (Scarlett Johansson) on tavallinen nainen, joka pakotetaan huumekuriiriksi Aasiassa. Hänen vatsaansa tungetaan pussi täysin uudenlaista huumetta, joka on synteettinen versio odottavan äidin kehittämästä hormonista raskausaikana. Lucy huomaa tulevansa koko ajan tietoisemmaksi kaikesta, mutta jotain outoa on samanaikaisesti vireillään hänen ruumiissaan.
 
 
Luc Bessonin (The Fift Element) ohjaama jännäri alkaa todella kiinnostavasti. Se on hyvin imuisa ja viiden tähden viihettä ensimmäisen tunnin ajan. Lopun 40-minuuttinen kuitenkin notkahtaa niin armottomaksi ylilyönniksi, että elokuvan koko perusta romuttuu täysin. Ajatus aivojen käyttökapasitettin haltuunotosta on hyvin kiehtovaa, mutta Bessonin käsitys prosessista on ihan täyttä norsunpaskaa – jopa scifi-elokuvaksi.
 
Vittu Luc! Miksi teit Luc(y)'sta niin paskan? Potentiaalia oli vaikka kuinka.
 
Bonusvalikosta löytyy pari lyhyttä making of -dokkaria, joissa olisi toivonut toimittajan pistäneen Bessonin tilille paskasta käsikirjoituksestaan.
Mainos