Mainos
Meksikon suunnalta puhaltavat uudet vaaralliset tuulet. Machete on palannut ja tappaa vihollisensa verisemmin kuin koskaan ennen.
 
Machete (Danny Trejo) joutuu jälleen tulilinjalle ja menettää samalla rakkaansa. Uusi tehtävä kuitenkin odottaa, kun USA:n presidetti (Charlie Sheen) tarvitsee kuuluisan tappokoneen apua. Meksikolaisen huumekartellin pomo on päästettävä pois päiviltä ja tehtävään tarvitaan Macheten apua. Vastineeksi lainsuojattoman rikosrekisteri pyyhittään puhtaaksi ja Amerikan kansalaisuus on taattu. Tehtävä paljastuu kuitenkin paljon mutkikkaamaksi, kun taustalla häärivä hullu tiedemies (Mel Gibson) paljastaa todellisen luonteensa.
 
 
Machete Kills on täynnä väkivaltaa, hirteishuumoria ja seksikkäitä naisia. Latinopeppu heiluu ilotalokohtauksissa ja aseiden kanssa pikkuhousuissan juoksentelevat naikkoset tuovat oman visuaalisen ilmeensä elokuvaan.
 
Pätkässä kuumotusta herättävät niin Jessica Alba, Michelle Rodriguez, Amber Heard kuin Sofia Vergarakin. Lady Gaga nähdään myös kekkaloimassa aavikolla pikkuhepenissään. Naisen roolihahmon maskuliininen ääni saattaa kuitenkin olla pieni tunnelman pilaaja.
 
 
Alun pyssyleikkien jälkeen, katsoja alkaa jo kaivata Macheten viidakkoveitsen heiluntaa, mutta sitä ei tarvitse kauaa odottaa. Jo viisi minuuttia elokuvan alun jälkeen kädet irtoavat ja veri roiskuu, kun Trejo pistää terän laulamaan. 
 
Seksiä on luvassa koko rahan edestä. Nännejä ei tässä elokuvassa nähdä, mutta paljasta ihoa senkin edestä. Erootiikkakohtaukset nähdään 3D-muodossa ja meksikolaiset ilotytöt ovat tappavan kuumia koneita. Rintapanssari ja strap-on-dildo saavat aivan uuden merkityksen tämän leffan myötä.
 
 
Katsojan huumorintajun täytyy olla oikealla taajuudella, jotta tämä herkku osuu ja uppoaa. Elokuvaa ei kannata katsoa, jos odottaa hidastempoista draamaa Meksikon huumekartellien verisestä elämästä. Sanomaa kuitenkin löytyy enemmän kuin uskoisikaan, se vain on kätketty syvälle verilammikoihin.
 
Machete Kills Again … in Space -elokuvaa odotellessa.
Mainos