Mainos
Giovanni Manzoni (Robert De Niro) meni ja vasikoi rikoskumppaninsa, jonka vuoksi FBI joutuu järjestämään entiselle mafiapomolle ja tämän perheelle uuden identiteetin ja kodin Ranskaan. Pikkukylä on kuitenkin tavattoman kiinnostunut "tavallisesta" amerikkalaisperheestä, joka saa äkkipikaisten perheenjäsenten hermot koetukselle.
 
 
Malavita-kirjaan perustuva, raskalais-amerikkalainen yhteistyöelokuva The Family, eli Mafiaperhe on Fift Element -ohjaaja Luc Bessonin ja tuottajana toimivan Martin Scorsesen yhteistyön helmi. Kyseessä todellakin on melkein helmi, sillä leffa sekoittaa juuri sopivasti draamaa, komediaa ja väkivaltaa. Viihdearvo on tapissa ja leffa kantaa hienosti itsensä alusta loppuun.
 
Elokuvan päärooleissa nähdään joukko Hollywoodin nimekkäimpiä eläkeläisiä, sekä myös sivurooleihin on castattu fransmannien sijaan amerikkalaistalentteja. Systeemi toimii ja uskottavuus on jokaisen hahmon osalta kohdillaan.
 
 
Bonuspuoliskolta löytyy pari making of -dokkaria. Nämä katselee mieluusti läpi, sillä onhan mafioosojen sielunmaisema aina kiinnostavaa.
 
Mafiaperhe on pienemmälle markkinoinnille jäänyt kelpo viihdepätkä, joka kannattaa ehdottomasti kurkata.
Mainos