Mainos

Vuonna 2012 Lumikin tarinan ilman Disneyn suloisuutta kertonut Unversal Picturesin versio jatkaa tarinaa raa’alla ja rivolla esi-jatko-osallaan.

Pelkästään Metsästäjään, eli Chris Hemsworthin hahmoon takertuva Metsästäjä ja talvinen taistelu kertoo löyhästi Frozen-elokuvan… tai siis Lumikuningattaren tarinan… yhdistäen sitä Lumikki ja metsästäjä -elokuvan kertomukseen.

Elokuvassa metsästäjä ja tämän tyttöystävä (Jessica Chastain) erotetaan Lumikuningattaren (Emily Blunt) toimesta. Lumikuningatar kostaa omaa historiaansa ja saa metsästäjän tyttösen vihaamaan metsästäjää. Kun soppaan sekoitetaan vielä edellisestä elokuvasta tuttu narttu Ravenna (Charlize Theron), on satumaan salaatit todella sekaisin.

Mainos

Metsästäjä ja talvinen taistelu käynnistyy tylsästi ja verkkaisesti. Kun se sitten vihdoin pääsee puoliväliinsä, alkaa tapahtua. Elokuva muuttuu kiinnostavaksi ja paikoitellen jopa koukuttaa katsojaa. Kaikeksi yllätykseksi elokuva jaksaa kantaa loppuun saakka, vaikka onkin kaikilta osiltaan hyvin tavanomainen ja ennalta-arvattava satu.

Metsästäjä ja talvinen taistelu onnistuu pitkäpiimäisestä alustaan huolimatta tehtävässään – katsojan viihdyttämisessä.

et_b2huntsman_111715

BD:n lisäravinnelaatikosta avautuu nippu poistettuja kohtauksia, näin tehtiin -kooste ja todella vaivaannuttava naurukelakooste. Lisämateriaalien riemua uppoaa kuitenkin elokuvan visuaalisuudesta kiinnostuneille.

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Metsästäjä ja talvinen taistelu
Edellinen artikkeliBile-Dani sai bannia Twitchistä – tytöt vilauttivat peppua
Seuraava artikkeliVOD-arvostelu: Narcos – 2. tuotantokausi
Kirjoittaja on Respawn.fi-sivuston päätoimittaja.
blu-ray-arvostelu-metsastaja-ja-talvinen-taisteluMetsästäjä ja talvinen taistelu on keskinkertainen saturäiskintä, joka yllättää väkivaltaisuudellaan, jännityksellään ja härskiydellään.