Mainos
David (Vince Vaughn) on tavallinen newyorkilainen lihankuljetusauton kuski, joka perheyrityksessään hoitaa työnsä laiskasti ja holtittomasti. Hänen paras ominaisuutensa on kuitenkin hyvä charmi ja rakastettava olemus. Eräänä päivänä David saa lakimieheltä puhelinsoiton, jossa hänelle paljastetaan hänen nuoruudessaan spermapankkiin purskauttaneiden siementen tuottaneen 533 jälkeläistä. 140 näistä on käynnistänyt aktiivisen isänetsintäkomitean, johon David varovaisen salaperäisesti soluttautuu mukaan.
 
Kahvila
 
Delivery Man on hauskan asetelman omaava peruskomedia, jonka tasaisenvarman pääosan hoitava Vaughn paahtaa kunnialla läpi. Miehen rooli on aikaisempaa syvällisempi, mutta silti tutun hömppä, ollakseen taattua Vaughnia.
 
Leffa itsessään sisältää sydämellisen tarinan, jossa on sekä oikeasti hauskaa huumoria, että roppakaupalla myös koskettavaa sisältöä. Huumori on verbaalista ja eteenkin englanninkielen hallitsevat katsojat saavat hihitellä toistamiseen Vaughnin ja Chris Prattin härskeille kieli-iloitteluille.
 
Käsikirjoitus on toimiva. Se alkaa kiinnostavasti ja päättyy odotetusti. Ja vaikka leffa onkin re-make, toimii se silti hyvin eteenkin niille, jotka eivät ole nähneet alkuperäisteosta.
 
joukko
 
Mies joka antoi on alkuvuoden hauskin komedia, joka viihdyttää taatusti koko rahalla. Isättömät katsojat ja isät saavat elokuvasta kaikkein eniten irti.
Mainos