Mainos

Seth Rogen ja Rose Byrne joutuvat taas taistelemaan naapuritalossa olevaa opiskelijaparvea vastaan. Tällä kertaa he saavat kuitenkin tulitukea yllättävältä taholta.

Naapurit kakkonen jatkuu suoraan siitä mihin ykkönen jäi. Radnerin perhe koki veljeskuntaa vastaan taistelun niin haastavaksi, että he päättävät varmuuden vuoksi vaihtaa maisemaa. Ihme ja kumma, talolle saadaan ostajaehdokkaat. Välitysfirma on kuitenkin asettanut uusien asiakkaiden eduksi talolle 30 päivän palautusoikeuden, joten myyntihommassa on heti pienen uhkakuvan paikka. 30 päivän kokeilukauden meinaa tietenkin pilata uusi uhka – sisarkunta, joka haluaa ajaa naisellisten naisten bailuoikeuksia.

Selena Gomez on elokuvan pahis.
Selena Gomez on elokuvan pahis.

Naapurit 2 yllättää yllättävästi – sen lopullisesta versiosta puuttuu puolet trailereissa ja tv-mainoksissa nähdyistä kohtauksista – jopa kokonainen L.L. Cool Jay!

Mainos

Siitä huolimatta leffa on ihan onnistunut kokonaisuus. Casting toimii ja komedia kelvollista. Jopa tarina on luokassaan yhtä hyvä kuin ensimmäisessä leffassa, ollen riittävän erilainen.

Elokuva on kuitenkin totaalisen kertakäyttöinen, joten vuokraus on ostoa parempi tapa tuhlata rahaa.

Mainos