Mainos
Paranormal Activity -sarja sai uuden spinoffin, joka jatkaa tuttua teemaa uudella tyylillä.
 
Jesse (Andrew Jacobs) ja Hector (Jorge Diaz) ovat parhaita kaveruksia, jotka asustelevat Kalifornian palmujen alla, latinojen slummissa. Molemmat pojat elävät tervettä elämää ja koulutkin alkavat olemaan taaksejäänyttä elämää, kun valmistujaistodistukset lyödään kouraan. Lähiökorttelin alakerran naapurissa tapahtuu kuitenkin niin kummia, että poikien on pakkojen pakko käydä tekemässä lähempää tuttavuutta syntiseen kämppään. Huono tuuri tartuttaa Jesseen demonin, joka ei päästä otteestaan, ennen kuin sielu on räjähdyspisteessä.
 
 
The Marked Ones (Merkityt) jatkaa tuttua Paranormal Activity -kaavaa, mutta tällä kertaa meininki on hivenen leppoisampaa. Äkillisiä pelästyskohtia on vähemmän ja hahmojen elämää avataan enemmän. Loppujen lopuksi kaikki menee kuitenkin kuten on totuttu, joten mikään todellinen suunnanmuuttaja ei viides PA-leffa, lisänimestään huolimatta ole.
 
 
Samalla minibudjettikaavalla tehdyt kauhuleffat tuottavat joka kerta kohtuuttomat voitot – niin tälläkin kertaa. Leffan tekemiseen käytettiin 5 miljoonaa dollaria, joka on tuottanut jo melkein 20 miljoonaa voittoa pelkästään elokuvateatterikierroksella. Vitonen on pistettu selkeästi erikoistehosteisiin, jotka näyttävät todella uskottavilta.
 
Paranormal Activity -elokuvien päiväys on mennyt umpeen jo ensimmäisen leffan jälkeen, eikä viides leffa tuo todellakaan riittävästi uutta kivaa sarjaan. Leffa on ihan ok-jännäri, mutta kauhea se ei ole.
 
Extroista löytyy muutama oletuslisuke, joilla voi viihdyttää itseään elokuvan jälkimainingeissa.
Mainos