Mainos

Aca, aca. Bella, bella. Nyt lauletaan instrumentteja ja sekoillaan huolella.

Nuorten, collegessa opiskelevien kolmekymppisten teinien acapellayhtye saa nolon käänteen Lincoln Centerissä järjestetyssä kilpailussa. Neitokaiset päättävätkin parantaa maineensa osallistumalla Köpenhaminassa järjestettävään, maailmanmestaruusfestivaaliin, jossa jenkit eivät ole koskaan päässet palkintopallille. Bellat-yhtye asettaa tavoitteeksensa voittaa koko paskan, mutta saavat vastaansa parhaista parhaimman saksalaispoppoon, DSM:n, joka ei ole aikeissä hävitä.

”acapellatähtien vetämät esitykset ja roisi huumori kantavat yllättävän kevyesti koko leffan läpi”

Pitch Perfect 2 on Nälkäpeli-elokuvista tutun Elizabeth Banksin esikoisohjaus, jossa myös itse näyttelee. Ohjaus ei varsinaisesti loista erikoisuudellaan, mutta toimii ihan kelvollisesti tusinakomediaohjausten tavoin. Leffan käsikirjoitus sen sijaan on vitsiensä saralla yllättävä. Se nimittäin laukoo alapääjuttuja rivommin kuin muut musikaalit. Tämä on tietysti ihan hyvä asia, sillä rönttösläpät on kirjoitettu osuvasti.

Tarinallisesti juoni on köykäinen, ennalta-arvattava ja tylsäkin, mutta vaikuttavat, oikeiden acapellatähtien vetämät esitykset ja roisi huumori kantavat yllättävän kevyesti koko leffan läpi.

Mainos

Blu-ray on täynnä lisukkeita, joten leffaa fanittavalle, on bonuslaarissa paljon herkkua imeskeltäväksi.

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Pitch Perfect 2
Edellinen artikkeliBlu-ray-arvostelu: Fortitude: Ikiroudan kirous – 1. tuotantokausi
Seuraava artikkeliPeliarvostelu: Animal Crossing: Happy Home Designer
blu-ray-arvostelu-pitch-perfect-2Tarinallisesti juoni on köykäinen, ennalta-arvattava ja tylsäkin, mutta vaikuttavat, oikeiden acapellatähtien vetämät esitykset ja roisi huumori kantavat yllättävän kevyesti koko leffan läpi.