Mainos
Nick (Ryan Reynolds) on tavallinen amerikkalainen poliisi, joka kuolee erään rynnäkkökeikan tiimellyksessä. Kaikki kuolleet eivät kuitenkaan pääse taivaaseen tms., vaan Nickin ruumis siirtyy Rest In Peace Department -poliisikeskukseen. Siellä miehelle selviää, että hänet on pestattu kuolleiden rikollisten metsästysjoukkoon ja parikseen Nick saa jääräpäisen vanhan lännensheriffi Royn (Jeff Bridges). Yhdessä heidän tulee pelastaa maapallo pahojen sielujen valloitusyritykseltä, jota johtaa Nickille hyvin läheinen ystävä ihmiselon ajalta.
 
Poliisit
 
R.I.P.D. on tietysti Men in Black -elokuvien uusi tuleminen. Leffa toisintaa ensimmäisen MIB-elokuvan idean lähes täysin, muuttaen vain avaruusoliot kummituksiksi. Kummitukset muistuttavatkin enemmän sekasikiömonstereita, kuin perinteisiä aaveita. Yhtäläisyys MIB:n ja R.I.P.D.:n välillä onkin todella pieni.
 
Ase
 
R.I.P.D. ei ole kopioideastaan huolimatta mikään sysihuono leffa. Sen päätähdet viihdyttävät, komiikka toimii ja visuaaliset tehosteet miellyttävät silmää. Juoni on järkyttävän ennalta-arvattava ja tylsähkö, mutta viihdyttämisen R.I.P.D. hoitaa kunnialla kotiin.
 
Bonusvalikoista löytyy kattava nippu 5-10 minuuttisia making of -koosteita, poistettuja kohtauksia ja naurukela. Bonarit katsoo läpi alle puolessa tunnissa, mutta niissä näytetään kiehtovia tuotantoteknisiä asioita erikoistehosteiden ja vaativien kohtausten tekemisestä.
Mainos