Mainos
Nuori menestynyt syyttäjä Mitch Brockden (Dominic Cooper) elää elämänsä huippuhetkiä. Oikeussaleissa voitot seuraavat toisiaan ja kotona odottavat kaunis vaimo sekä vastasyntynyt tytär. Kaikki etenee täydellisesti, kunnes yhden tequilanhuuruisen illan jälkeen Mitch tarttuu rattiin ja töytäisee sivukujalla harhaillutta miestä. Miehen ruumis löydetään seuraavana päivänä, ja murhasta syytetään ruumiin vierestä löydettyä Clinton Davisia (Samuel L. Jackson). Jutun syyttäjänä toimiva Mitch saa Clintonin vapaaksi. Pian kuitenkin paljastuu, että Clintonin puhtoisen kuoren alla asuu verenhimoinen murhaaja.
 
 
Elokuvan juoni on mielenkiintoinen ja katsojaa kutkuttava. Toteutus ei kuitenkaan yllä sille tasolle, jolle sen olisi pitänyt. Clintonin todellinen luonne paljastetaan jo aikasessa vaiheessa, ja elokuva muuttuu kissa-hiiri-jahdiksi. Elokuva muistuttaa enemmänkin halpaa tv-sarjaa kuin Hollywood-tuotantoa.
 
Mamma Mia! -elokuvassakin nähty Cooper ei ole paras valinta tähän elokuvaan. Cooper epäonnistuu menestyneen syyttäjän roolissa. Oikeussalissa esiintyminen on haparoivaa, eikä anna tarpeeksi uskottavaa kuvaa voittokierteessä olevasta syyttäjästä. 
 
 
Samuel L. Jackson hoitaa roolinsa vakaalla kädellä, mutta hahmo on uusinta monista hänen jo aiemmin esittämistään rooleista. Jacksonin on helppo hoitaa murhanhimoisen, perheensä menettäneen miehen rooli, mutta olisi ollut mukavaa nähdä hänen tuovan mukaan elokuvaan jotain aivan uutta.
Mainos