Mainos

Tulevat lankomiehet, kovanaamaetsivä James ja poliisiksi vasta valmistunut lörppäsuu Ben yrittävät toistamiseen jatkaa amerikkalaista buddy cop -perinnettä Miamin kuivilla kaduilla.

Kiinnostavakulmakarvainen Ice Cube ja 160-senttinen Kevin Hart lyövät jälleen eripuraiset hahmonsa kimppaan, kun Atlantan poliisi yrittää jäljittää ”kamaa” diilaavien kelmien päämajaa. Käy ilmi, että rosvot operoivat Miamista käsin, joten James ja Ben passitetaan ikoniseen paratiisimetropoliin peiteoperaatiohommiin. Avukseen kaksikko saa viehkon miamilaisetsivän, Mayan (Olivia Munn).

Mainos

Ride Along 2 jatkaa tismalleen samalla kaavalla kuin pari vuotta sitten julkaistu esiosa. Tarkoituksena on viihdyttää katsojaa komedialla ja toiminnalla buddy cop -tyyliin. Tappavien aseiden ja Bad Boysien tasolle ei päästä, mutta Ride Along 2 hoitaa hommansa viihdyttäjänä varsin hyvin. Komedia on hauskahkoa ja toiminta kelvollista. Sen enempää leffalta ei kuitenkaan kannata odotella, sillä juoni on perinteinen, hahmot keskinkertaisia ja koukut ennalta-arvattavissa.

Blu-rayn lisämateriaaleista löytyy muutama kooste, joita ei ole sisällöllä tai pituudella pilattu. Kattavampaa kulissikamaa löytääkin YouTubesta.

Mainos