Mainos
Richie Furst (Justin Timberlake) on nettipokerihai, joka tuntee pelit ja osaa psykologian. Erään koodi-glitchin takia mies kuitenkin menettää kaikki säästönsä huijarille. Richie päättää nostaa kissan pöydälle ja matkustaa Costa Ricaan aukomaan päätään nettipokerifirman omistajalle Ivan Blockille (Ben Affleck). Charmikas Iivani tarjoaa kuitenkin miljoonapalkkaa nokkelalle Richielle, jonka vuoksi kikkurapää päättääkin jäädä veroparatiisiin rehevöittämään pankkitiliään.
 
Aflekki
 
Runner Runner on tarina nettipokerin houkutuksista ja äkkirikastumisesta. On itsestään selvää, että pikarikastumisella ja ahneudella on aina paskainen loppu. Ja tästä Runner Runner sitten ammentaa tarinansa.
 
Leffan päärooleihin on valittu kovat starat. Tuleva Batman Ben Affleck on vakuuttava, Gemma Arterton on viehättävä, mutta vakuuttavista rooleistaan tunnettu laulaja Justin Timberlake onnistuu aikaisemmista rooleistaan poiketen olemaan varsin tyhjä hahmo. Tästä ei ole kuitenkaan syyttäminen Timberlakea, vaan käsikirjoittaja Brian Koppelmania, joka on jättänyt hahmosta ihmispuolen kokonaan kirjoittamatta.
 
Runner Runner on genreltään trilleri, mutta kovin jännittäväksi sitä ei voi kehua. Leffan tarina on ennalta-arvattavissa, nokkelista pikkukäänteistään huolimatta. Tunnelma on kuivakkaa, eikä pahikset tai ilkeät liittovaltion poliisitkaan onnistu pelottamaan.
 
Gemma
 
Blu-rayn lisämateriaalit on ladattu poistetuilla kohtauksilla ja kurkistuksella nettipokerin historiaan.
 
Runner Runner on kivaa aivotonta viihdettä, mutta siitä jää hyvin mitäänsanomaton jälkimaku.
Mainos