Mainos

Naimisissa oleva hurmuri pyörittelee naisia kuin sukkia, mutta mitä tekevätkään naiset, kun saavat uroksen käytöksen selville?

Kate King (Leslie Mann) on kotivaimo rikkaassa ja onnellisessa parisuhteessa. Pian ovikelloa kuitenkin kolkuttaa seksikäs putkimiehetär Carly (Cameron Diaz), joka osoittautuu Katen aviomiehen (Nikolaj Coster-Waldau) rakastajattareksi. Naiset lyöttäytyvät karmaisevan yhteishetken vuoksi yhteen ja päättävät kostaa herra Kingille. Ladyt saavat kuitenkin pian huomata, että heidän kostojoukkonsa kasvaa vielä ainakin yhdellä.
 
 
The Other Woman – Se toinen nainen on mm. Face Off – Kahdet kasvot -elokuvassakin näytelleen näyttelijä-ohjaaja Nick Cassavetesin taidonnäyte romanttisen komedian ohjaamisesta. Leffa on juonellisesti ihan murea, mutta rakenteeltaan pitkäveteinen. Elokuva on pullollaan kohtauksia, jotka ovat pitkitettyjä aivan suotta. Tämä vie ajatukset muualle ja elokuvan seuraaminen karkaa helposti pitkäveteistymisen vuoksi räpylästä.
 
 
Leffan näyttelijävalinnat ovat kiinnostavat. Cameron Diaz näyttää vanhemmalta ja ryppyisemmältä kuin koskaan, Leslie Mann on jälleen kerran samanlainen kuin jokaisessa roolissaan, mutta uusina ja mielenkiintoisina tähtinä, sekä elokuvadebyyttinsä tekevinä nähdään laulaja Nicki Minaj ja tissimalli Kate Upton. Heitä kyllä katselee pitkästynyt mieskatsoja varsin mieluusti.
 
 
Blu-ray-ekstroista löytyy naurukela ja naurukelan pidennetty versio, sekä poistettuja kohtauksia ja muuta, ulkoelokuvallista turhaketta.
 
Se toinen nainen on ihan ok romkom, mutta mieskatsojalle se tuskainen pala purtavaksi, kuten toki tämän genren leffat yleensäkin.
Mainos