Mainos

Elämän jatkaminen uudessa kehossa on sikarikkaiden hommaa – vaara vaanii kuitenkin uudessakin kehossa.

Kuoleva kiinteistömoguli päättää jatkaa elämäänsä uuden teknologian avulla, toisessa ruumiissa. Vaan kuinka luotettava systeemi tämä alle tusinan ihmisen kokeilema järjestelmä todella onkaan? Ja mitä uusi "laboratoriossa kasvatetty keinokeho" tuo mukanaan jo kaiken nähneelle vanhukselle?
 
 
Self/less-elokuvan traileri lupaa tiivistunnelmaista scifiseikkailua ruumiistairtaantumisen maailmassa. David Pastorin käsikirjoittama ja Tarsem Singhin ohjaama elokuva on kaikeksi yllätykseksi todellakin juuri sitä mitä traileri lupailee. Se johtuu tosin siitä, että elokuva on re-make vuodelta 1966, jolloin elokuvien tarinoihin vielä panostettiin.
 
Elokuva alkaa mielenkiintoisesti ja kääriytyy useiden koukeroiden avulla hienosti pakettiin, jonka arvattava loppu on ihan hyvä palkinto katsojalle.
 
Leffa yllättää hauskasti monessa kohdassa, mutta onnistuu pitämään myös jonkinlaisen uskottavuuden ilmassa. Tarina olisi helposti voitu viedä rumasti yli, mutta onneksi maltti on säilytetty. 
 
Hattua on nostettava myös Ryan Reynoldsille, joka nuorempana Damienina onnistuu kaappaamaan täydellisesti Ben Kingsleyn habituksen, ilmeineen ja eleineen. Kingsleyn saappaisiin ei taatusti ole ollut helppoa loikata.
 
 
Leffan BD-versio ei harmillisesti sisällä yhtään lisämateriaalia, mutta paljastettakoon sen vuoksi, että päähenkilö Damienin alussa nähtävä kerrostalokämppä on oikeasti Donald Trumpin omaisuutta. Se on myös yksi New Yorkin kalleimmista asunnoista.
Mainos