Mainos

Tätä on odotettu: Cameron Diaz takalisto paljaana ja utareetkin melkein näkyvät – mutta riittääkö se pelastamaan Sex Tape:n elokuvana?

Jay (Jason Segel) ja Anne (Cameron Diaz) ovat nelikymppinen pariskunta, jonka lapset ovat ylittäneet jo pahimman vauvakauden. Aikaa siis on arjessa jo hitusen, mutta parisuhteesta puuttuu seksi. Niin käy kun työ, perhe ja uupumus astuu arkeen. Jay ja Anne ovat kuitenkin valmiit piristämään seksielämäänsä Jayn työpaikaltaan saamalla uudella iPadilla, jolla kuvataan kolmituntinen kotipornoklippi. Tietäähän sen, että pätkä päätyy iCloudin kautta kaikkien kavereiden ja sukulaisten saataville.

Sex Tape noudattaa komedian peruskaavaa, eikä yritä tuoda mukanaan mitään uutta. Tarina on ennalta-arvattava, näyttelijät keskinkertaisia komedienneja ja visuaalinen ilme ei säväytä pätkääkään. Edes Diazin seksikkyys ei jaksa kiinnostaa tippaakaan. Nainen alkaa olemaan jo rupsahtamisen kynnyksellä, joten viimeiset hetket ihastella Diazia ovatkin tässä.

Mainos

Elokuvan tärkein sanoma on kuitenkin piilomainonta. Leffa kauppaa Applen iPadia niin härskisti, että oksennuspussi on syytä pitää lähettyvillä. Laitteen akkukestoa, kameran kuvanlaatua ja iCloudin ylivertaisuuttaa tyrkytetään katsojalle niin paljon, että mainostus tuntuu jopa olleen juonta tai läppiä tärkeämpää. Vain The Internship teki sen härskimmin Google-leffallaan pari vuotta sitten.

Komediana Sex Tape on hassuhko ja kerran katsottava. Sen BD-bonuksissa ei ole mitään poikkeuksellista ja mainitsemisen arvoista.

Mainos