Mainos

Morsiusneidot-ohjaajan uusin lähtee James Bondin lahkeisiin – huumori etunenässä.

Susan Cooper (Melissa MacCarthy) on Bradley Fine (Jude Law) -nimisen agentin oikea käsi, korvanapin kautta, jonka ansiosta Fine selviää tilanteesta kuin tilanteesta. Kun suuren agenttioperaation karmaiseva käänne saakin Finen nalkkiin, päättää CIA työntää pulskean korvanappiäänen kenttähommiin. Aluksi CIA tarjoaa Cooperille vain tiedustelutyötä valeasuissa, mutta kovapäinen nainen haluaa hyödyntää koko koulutustaan, sillä onhan hänellä täysin James Bondia vastaavat skilssit.

Ohjaaja Paul Feigillä oli unelma – hän halusi tehdä 007 Casino Royalen, joka olisi hauska. Onkin pakko myöntää, että Feig onnistui tavoitteessaan. Spy on yllättävän hauska komedia, joka nojaa kömpelöön Leslie Nielsen -mokailuun sekä MacCarthyn pokerinaamaan ja roisiin huumoriin.

Mainos

Elokuvan toiminta on rehellistä toimintakomediaviihdettä, juoni ihan kelvollinen ja komedia hassuhkoa. Viihde-elokuvan kriteerit täyttyvät, joten leffaa voi helposti pitää onnistuneena riemukkeena. Mikään mestariteos tai kulttiklassikko Spy ei koskaan tule olemaan, mutta se kannattaa ehdottomasti kurkata, ennen kuin se jää elokuvamassojen unholaan kokonaan.

Blu-rayn ekstroista löytyy perusbonarit, joista jää hajuton ja mauton jälkimauttomuus.

Mainos