Mainos

Miten toimiikaan eurooppalaisin voimin tehty 3D-seikkailuanimaatio?

Myrsky-niminen hylätty katti löytää sateisena yönä suojapaikan kaupungin pelottavamman kartanon sisältä. Pian käy ilmi, että talo ei oikeastaan olekaan pelottava, vaan kiehtova taikurin talo. Taikuri ottaa kisumirrin ilolla vastaan, mutta muut eläinhahmot eivät ole uutukaisesta kovin huumassa. Pian he joutuvat kuitenkin yhdistämään voimansa, sillä yllättäen sairaalaan joutuneen taikurin niljakas veljenpoika aikoo myydä kartanon huipputienistit mielessä.
 
 
Amerikanyhdysvaltalaista animaatioseikkailua pukkaa lähes joka kuukausi niin BD:nä kuin elokuvateatteriversioinakin. Samoin tv-sarjoja ja lyhäreitä. Vaan kyllä Euroopassakin osataan. Nimittäin belgialainen nWave Pictures on onnistunut luomaan kauniin ja toimivan, aivan amerikkalaisiin kollegoihinsa verratavan lastenleffan.
 
Leffan tarina on helppokulkuinen ja hellyttävä. Se soveltuu erityisen hyvin 6-8-vuotiaille, mutta toimii se myös varttuneimmillekin.
 
3D on hyvä lisä, muttei välttämätön, sillä eteenkin lapsikatsojien silmät joutuvat äärimmäiselle rasitukselle stereoskooppisen valoista koostuvan kuvan kanssa.
 
Taikojen talo on kelvollinen vaikka joululahjaleffaksi, ja se kestää helposti useammankin katselukerran.
Mainos