Mainos

Anaali- ja eritehuumorin spesialisti, Sacha Baron Cohen sikailee nyt agenttikomediassa.

Paremmin Grimsby-nimellä tunnettu agenttiseikkailu esittelee brittilähiössä asustelevan idiootin, Nobbyn (Sacha Baron Cohen), joka haikailee 28-vuotta kadoksissa olleen veljensä perään. Kaikki muuttuu yllättäen,mkun kadonnut veli pöllähtää Nobbyn nenän eteen. Nobby saa kuulla veljensä Sebastianin (Mark Strong) olevan salaisen palvelun, MI6:n agentti. Sebu on kusessa ja Nobby päättää auttaa. Nobby vie veljensä lähiöläävään, josta kakka-, penis ja pilluhuumorin erikoismies aloittaa katsojan ällöttämisen.

Mainos

Grimsby on perinteistä Borat, Brüno ja Ali G. -mättöä Sacha Baron Cohenin tapaan. Käsikirjoitus on pullollaan alapäähuumoria ja yllättävän hauskoja oivalluksia. SBC on jälleen kerran täysi idiootti, joka lopulta onnistuu olemaan sankari. Tarinan kaari noudattelee siis täysin edellämainittujen elokuvahelmien juonikuviota.

”Taso on hieman laskenut, mutta se tuskin ketään haittaa”

Grimsby on leffa, josta diggailevat kakkahuumorin ystävät ja SBC:n aiempien leffojen fanit. Taso on hieman laskenut, mutta se tuskin ketään haittaa, sillä leffa naurattaa ja täten onnistuu päätehtävässään.

Raketti perseenreikään, norsun siemennesteet suuhun ja menoksi!

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
The Brothers Grimsby
Edellinen artikkeliBlu-ray-arvostelu: Hardcore Henry
Seuraava artikkeliPeliarvostelu: F1 2016
Kirjoittaja on Respawn.fi-sivuston päätoimittaja.
blu-ray-arvostelu-the-brothers-grimsbyRaketti perseenreikään, norsun siemennesteet suuhun ja menoksi – Grimsby on samaa kamaa kuin Borat, Brüno ja Ali G:kin.