Mainos

Adam Sandler suutarina. Taikasuutarina.

The Cobbler kertoo isänsä menettäneestä suutarista, Maxista (Adam Sandler), joka jatkaa kenkien tuunaamista jo neljässä polvessa. Eräänä päivänä hänen ompelukoneensa hajoaa ja mies joutuu tyytymään kellarissa pölyttyneeseen, isukin vanhaan manuaalikoneeseen. Vaan kappas kummaa, kone ei olekaan mikä tahansa muinaisjäänne, vaan taikaompelukone. Sen avulla fikstatut popot toimivat portaalina omistajansa ruumiiseen – Max voi siis muuttaa ulkomuotonsa kyseisten kenkien omistajan näköiseksi. Tämä tietysti ajaa Maxin tilanteisiin, jotka vaikuttavat jopa koko kaupunginosan kunnallisteknisiin ratkaisuihin.

The Cobbler on siitä poikkeuksellinen Adam Sandler -komedia, että se on suurilta osin ihan katsottava ja imuisa leffa. Elokuva ei tosin hymyilytä, saati naurata kertaakaan, mutta tarina on kelvollista kevennystä.

Mainos

Sandler on jälleen samanlaisessa roolissa kuten aina, joten vässykkämiehen kasvutarina nyhveröstä sankariksi on tämänkin leffan peruskaari. Ei siis mitään yllättävää. Sandlerista ei myöskään näyttelijänä nähdä uusia puolia. Sivunäyttelijät ovatkin itse päätähteä kiinnostavampia ja hassumpia.

Blu-ray ei sisällä ekstroja lainkaan, mutta kuva on terävä ja äänet kolmiulotteiset – kuten pitääkin.

Mainos