Mainos
Joukko tutkijoita on lähetetty Marsiin keräämään näytteitä ja selvittämään onko planetalla madollisesti elämää. Tutkimusryhmä on jo pakkaamassa kamojaan ja palaamassa kotiin, kun yksi ryhmän jäsenistä päättää lähteä selvittämään outoa havaintoaan. Epäonninen tutkija päätyy romahtavan maa-aineksen mukana Marsin syvyyksiin. Pelastusoperaatio muuttuu painajaiseksi kun selviää, että pinnan alla on jotain on muutakin kuin vain punaista kiveä.
 
 
Elokuva on ihan viihdyttävä jännäri, joka pitää pitää otteessaan loppuun saakka. Tarina noudattaa perinteistä scifi-kauhuelokuvan kaavaa. Suurin osa tapahtumista sijoittuu avaruusalukseen tai Marsin punertavalle pinnalle. 
 
2000-luvun taitteen Scream-kauhuhiteissäkin nähty, pitkän linjan elokuvakasvo Liev Schreiber nähdään tämän pätkän pääroolissa tutkija Vincent Cambellina. Tasaisen vahva suoritus takaa varmaa viihdettä, mutta ei juurikaan tuo mitään uutta.
 
 
Katsoja pidetään jännityksessä loppuun saakka. Tutkijat löytävät keinon tuhota zombeiksi muuttuneet työkaverinsa, mutta tilanne on jo lähtenyt käsistä. Toivo pelastumisesta herää ajoittain, mutta katsojakin tajuaa tilanteen olevan aika toivoton. Epätietoisuus kasvaa ja syke nousee kalmakasvoisten zombien hyökätessä ikkunoiden takaa.
Mainos