Mainos

Ukkomiesten poikamiesboksissa kuhisee – ketä syyttää kun kaikki ovat syyllisiä?

Karl Urban, James Marsden, Wentworth Miller, Eric Stonestreet ja Matthias Schoenaerts esittävät nelikymppisiä uraohjusuroksia, joista Karl Urbanin esittämä Vincent Stevens on menestyvä rakennuttaja. Hänen uusi pilvenpiirtäjäluomuksensa mahdollistaa yhden ylimääräisen luksushuoneiston hankkimisen itselleen ja valituille kavereille. Miehet pitävät kämppää salaisena piilona, jonne voi raahata huoruleita ja yhden yön hutsuja. Kaikki kääntyy kuitenkin päälaelleen kun yksi miehistä saapuu asuntoon ja huomaa sängyllä makaavan naisen ruumiin. Poliisille ei voi soittaa, koska muuten he jäisivät vaimoilleen kiinni. Mitä tehdä?

Vuonna 2011 kuvattu ja leikattu, mutta vasta nyt julkaistu elokuva on remake samannimisestä belgialaisesta trilleristä. Ohjaaja Erik Van Looylla on tavallaan huonoa tuuria, kun mies ohjasi alkuperäisen Loftin vuonna 2008, joutui tekemään siitä jonkinasteisen uusioversion vuonna 2010 ja sen jälkeen ohjasi vielä tämänkin The Loftin vuotta myöhemmin. Uskoisin, että Van Looy on saanut elokuvasta, sen teemasta ja kerrostaloasunnoista aivan tarpeekseen.

Mainos

Myös Matthias Schoenaerts on myöskin takuulla kyllästynyt teemaan, sillä mies näytteli sekä alkuperäisessä, että tässä samaa Filipin roolihahmoa.

Ei The Loft silti mikään huono elokuva ole – päinvastoin – se kertoo kiehtovan murhamysteerin C.S.I.-hengessä ja pitää katsojan visusti otteessaan. Elokuvan ratkaisu käy kuitenkin loppua kohden varsin typeräksi, joka heikentää sen arvostusta ja arvosanaa.

The Loft on ihan ok, kertakäyttömysteeri, joka toimii kivana taustana Netflix n' chil -illalle.

Mainos