Mainos

Ryan Reynolds pääsee esittämään näyttelijänkykynsä monipuolisesti, mustalla huumorilla höystetyllä yllärikauhulla.

Jerry (Ryan Reynolds) on pikkukaupunkin tuottavimman varaston keltanokka, joka saa pomoltaan talkookutsun firman pikkukekkereille. Siellä hän tutustuu yhtiön viehättäviin kirjanpitäjättäriin (Gemma Arterton, Anna Kendrick), joista toista alkaa kuolaamaan ja naaraamaan enemmänkin. Jerryllä on kuitenkin taakkanaan myös jotain mitä ei heti päällepäin huomaa, ja tämä mystinen asia tuokin elokuvaan omat maustensa, mietojen kauhuelementtien siivittämänä.

The Voices on leffa, josta ei ole huudeltu liikoja, mutta sai lyhyen teatterikierroksensa aikana hyvin ylistystä kriitikoilta – eikä syyttä, sillä The Voices on yksi vuoden kovimmista yllättäjistä.

Mainos

Elokuvan juonta ei parane mennä turhaan paljastelemaan liikoja, joten jätetään siitä tärkeimmät kertomatta. Myöskin trailerit on hyvä jättää katsomatta, mikäli leffan ajattelee vilkaista. Ja sehän todellakin kannattaa katsoa.

The Voices tuo esiin Ryan Reynoldsin näyttelijäinkyvyt niin draaman, kauhun kuin komediankin saralla – ja mieshän todella taitaa joka kategorian. Reynolds on elokuvassa kerrassaan loistava! Mutta niin on myös käsikirjoitus, lavastus ja ohjauskin. The Voices on loppuun asti mietitty, yllätyksiä pursuava kurkistus psykologian avaimenreijästä ja avaa vakuuttavasti hulluuden oviaukkoa meille ei psykoosissa eläville ihmisille. Käsikirjoittajalla on pakkojen pakko olla jonkin sortin omakohtainen kokemus mielenterveyspotilaisiin, sillä tällaista tarinaa ei noin vain keksitä.

The Voices -Blu-ray ei sisällä lainkaan bonuksia, mutta leffa itsessään on niin kova pätkä, että se kannattaa ehdottomasti pistää omalle katselulistalle jonoon.

Mainos