Mainos

Sosiaalisesti lahjaton miljonääri menee naimisiin, mutta mistä bestman? Apua saa rahalla.

Kevin Hart esittää Jimmy Callahania – miestä, joka toimii bestmanina rahasta. Hän pitää sellaiset puheet, että kovempikin vieras kyynelehtii, suhosta puhumattakaan. Doug Harris (Josh Gad) on puolestaan juuri sellainen suho, jolla ei työkiireiden ja ujon persoonan vuoksi ole ainuttakaan ystävää. Koska pätäkkää löytyy, päättää Doug palkata koko kavalkaadin keinoystäviä megaluokan häihinsä.

The Weding Ringer on The Break-Up -ohjaaja Jeremy Garelickin komedia. Pätkä nojaa vahvasti Kevin Hartin tyypilliseen härväämiseen, joka toimii oikein hyvin. Hart osaa myös olla vakava ja kertoikin juuri tämän leffan olevan yksi oman uransa merkkipaaluistaan.

Mainos

Josh Gad menee täydestä nörtistä, mutta Rillit Huurussa -neito Kaley Cuoco-Sweeting jää vahvasti taka-alalle – ainoastaan näyttämään viehkolta. Cuoco-Sweetingin rooli muistuttaa hyvin paljon Jennifer Anistonin rooleja, eikä ulkonäössäkään ole juuri eroa.

Useat elokuvan vitseistä perustuvat tuotantoryhmäläisten oikeisiin kokemuksiin, joka tekee niistä hauskoja, mutta myös uskottavia.

Yksi elokuvan hämmentävimmistä taiteellisista ratkaisuista on Sony Corporation, Screen Gems, Miramax & Will Packer Productions -logojen ilmestyminen alun sijaan vasta intron jälkeen. En muista koskaan nähneeni Hollywood-leffoissa vastaavaa.

Blu-ray-ekstrat ovat pahuksen tylsiä, huonosti leikattuja palasia poistetuista kohtauksista ja pilalle menneistä otoksista. Puolituntinen making of on kiinnostavinta antia, mutta kaikki muu bonusosastossa on paskea.

Mainos