Mainos
Jordan Belfortin omaelämänkerta on melkoinen seikkailu rahan ja ahneuden maailmassa, syntisellä 1980-luvulla.
 
Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio) on pörssimeklari, joka saa ensimmäisestä kunnon työpaikastaan tarkat ohjeet rikastumisen salaisuuksiin. Konkurssin myötä Jortsu saa kenkää, mutta nostaa tiensä menestykseen oman yrityksensä kautta. Pian Jordan on yksi New Yorkin rikkaimmista miehistä ja elelee todella leveästi, kunnes ahneus ajaa isännän ahdinkoon.
 
 
The Wolf of Wall Street on todella kovaa viihdettä! Se astuu tietenkin vuonna 1987 päivänvalonsa nähneen Wall Street -elokuvan varpaille – ja siitä leffassa kertaalleen vitsaillaankin.
 
Elokuva on selkeästi asteen verran enemmän miesten, kuin naisten leffa. Sen useat paljaat tissit, seksivitsit ja todellinen sikailu on miesten fantasiaa, ja sitä leffa tuuttaa ruutuun tuutin täydeltä. Elokuvan huumori on loistavaa ja tilanteet absurdeja. Vaikka Belfortin oma elämä oli juuri niin villiä, on Martin Scorsese ohjaajana tietysti kärjistänyt kaikkea hitusen.
 
 
Blu-ray-ekstroista löytyy hyvä nippu pitkiä kulissientakaisia dokkareita, joiden parissa pörssi-innostunut viettää helposti aikansa. Meklariksi bonarit eivät kouluta, mutta elokuvasta ne valaisevat asiallisesti.
 
The Wolf of Wall Street ei turhaan voittanut Oscariaan.
Mainos