Mainos

Elähtäneen parisuhteen koukerot vastaa uuden rakkauden intohimo – tuo vastustamaton yhtälö muuttaa ihmisiä Crash-ohjaajan tuoreimmassa.

Joukko hittinäyttelijöiden mm. Liam Neeson, Olivia Wilde, James Franco, Mila Kunis, Kim Basinger ja esimerkiksi Maria Bello tähdittämä draama pureutuu rakkauteen ja kiellettyyn rakkauteen. Elokuva kertoo eri maailmankolkassa uuteen suhteeseen sekaantuneista pareista, joita kaikkia yhdistää tavalla tai toisella samat asiat.

Crash-ohjaaja Paul Haggisin uusin leffa on synkkämielinen draama, jossa nähdään myös pieniä riemunpilkahduksia. Leffa pureutuu aiheeseen, joka jokaisella ihmisellä jossain vaiheessa elämää tulee vastaan – moniavioisuuden houkutukseen ja parisuhteeseen liittyvien valintojen tekemiseen.

Mainos

Leffa yrittää käydä läpi varsin kattavasti eri rikkoutuvien parisuhdekoukeroiden rakenteita, mutta keskittyy lopulta enimmäkseen vain kahden parin yliampuvaan ihastumissuhteeseen. Koska heidän tarnansa on viritetty ääripäihin, on uskottavuus koetuksella. Viihdearvoa on, mutta varsin maltillisesti, sillä synkistely tuntuu ottavan suurimman puraisun leffan annista. Siltikin elokuva on iloisempi kuin yksikään kotimainen synkistelydraama.

Tissit!
Tissit!

Leffan parasta antia on tietysti Olivia Wilden tissit, joten vaikka muuten ei leffasta pitäisi, on siinä edes yksi porkkana mieskatsojille tyrkyllä.

BD-ekstroissa on hyvä kattaus kulisseihin kommenttiraidan ja erillisen ohjaajan oman pikkuvideon voimin.

Mainos