Mainos
Seth Rogen, Jonah Hill, James Franco, Rihanna, Jay Baruchel, Danny McBride, Craig Robinson ja Emma Watson esittävät itseään maailmanlopun katastrofielokuvassa.

Seth Rogenin lapsuudenystävä Jay Baruchel saapuu kotikaupungistaan viikonlopuksi Los Angelesiin, jolloin suunnitelmana on tietysti vetää Rogenin asunnolla perseet ja hinkata Pleikkaria läpi yöt. Jo ensimmäisen illan suunnitelma kuitenkin muuttuu, kun James Franco kutsuu Rogenin ja Baruchelin tupareihinsa. Paikalla on Hollywoodin kerma ja bileet katossa. Yhtäkkiä kuitenkin maailmanloppu uhkaa ja talon ulkopuolella on puhdas helvetti irti. Miehet kamppailevat Francon linnoituksessa Hollywood Hillsillä ensimmäisen maailman ongelmien kanssa ja yrittävät selviytyä hengissä helvetistä.

Mainos

Kikkelivitsejä ja väkivaltaa

This is the End on roisi komedia, joka suoltaa läppänsä genitaalialueelta ja väkivallasta. Konsepti on perinteinen, mutta todella toimiva. Joukko huippunäyttelijöitä samassa sopassa ja oikeasti näyttävät CGI-tehosteet tekevät epäuskottavasta fantasiasta hyvin viihdyttävän.

Huumoria ruokkii turhat ensimmäisen maailman ongelmat, joita naureskelee huomaamattaan koko ajan. Todellisia repeämisiä leffa saa aikaan vain yhden tai kaksi, mutta tämä ei haittaa, sillä leffa on muuten kauttaaltaan hyvin hymyilyttävä. Osa läpästä on verbaalista, joka aukeaa vain hyvin englanninkielen taitaville.

Bonuspuoli on ahdettu täyteen pientä kivaa. Settiä löytyy läjäpäin niin kulisseista kuin varta vasten erikseen BD:lle tehdystä herkusta.

Jos edes joku leffan tähdistä on mieleen ja oma huumorintaju kattaa sekä verbaalisen-, pissakakkapillukulli-, että splatterhuumorin on This is the End oivallinen valinta, joko ostettavaksi omaksi tai vähintään vuokrattavaksi. Porukassa kaljapäissään leffa toimii kuitenkin parhaiten.

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
This is the End
Edellinen artikkeliPeliarvostelu: Luftrausers
Seuraava artikkeliBlu-ray-arvostelu: Homefront
Kirjoittaja on Respawn.fi-sivuston päätoimittaja.
blu-ray-arvostelu-this-is-the-endJos edes joku leffan tähdistä on mieleen ja oma huumorintaju kattaa sekä verbaalisen-, pissakakkapillukulli-, että splatterhuumorin on This is the End oivallinen valinta, joko ostettavaksi omaksi tai vähintään vuokrattavaksi. Porukassa kaljapäissään leffa toimii kuitenkin parhaiten.