Mainos

Atlantan poliisin radiokoodi 999 tarkoittaa äärimmäistä hätätilaa, jossa poliisia on vahingoitettu. Sitä väärinkäyttävät korruptoituneet poliisit, joilla on suuri ryöstö tehtävälistallaan.

Venäläinen mafia kiristää yhtä, toisia kiinnostaa vain raha, jokaisella on oma intressinsä massiivisessa ryöstössä, joka ei onnistu ilman massiivista harhautusta. Joukko korruptoituneita kyttiä ja kriminaaleja päättää harhauttaa koko Atlantan poliisilaitosta tappamalla nuoren poliisin.

Synkkä jännäriä, joka ei jännitä

Erittäin synkkäsävytteinen Triple 9 on heist-leffa, joka yrittää anastaa The Heatin paikan. Valitettavasti kovilla näyttelijöillä varustettu leffa ei yllä lähellekään Michael Mannin klassikkoa. Ryöstöt ovat kyllä mehukkaita, mutta puutuneisuus on vallitsevampi tunnetila. Jotain on mennyt ohjauksessa mönkään, sillä käsikirjoitus on käänteidensä puolesta ihan kelvollisen oloinen.

Mainos

Elokuvaa piti alunperin tähdittää vieläkin nimekkäämpi joukko eturivin Hollywood-tähtiä, mutta lähes jokainen korvautui yksitellen varatähdellä. Ei kaarti tosin nyttenkään huono ole.

Triple 9 on ihan kiinnostava ryöstökela, mutta paljon parempiakin löytyy. The Heat pitää edelleen vakavien ryöstöleffojen ykköspaikan, Ocean’s-leffojen tullessa veijarimaisuudessaan perässä. Triple 9 ei valitettavasti pääse edes top kymppiin.

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Triple 9
Edellinen artikkeliBlu-ray-arvostelu: Central Intelligence
Seuraava artikkeliElokuva-arvostelu: Yön eläimet
Kirjoittaja on Respawn.fi-sivuston päätoimittaja.
blu-ray-arvostelu-triple-9Triple 9 on ihan kiinnostava ryöstökela, mutta paljon parempiakin löytyy. The Heat pitää edelleen vakavien ryöstöleffojen ykköspaikan, Ocean's-leffojen tullessa veijarimaisuudessaan perässä. Triple 9 ei valitettavasti pääse edes top kymppiin.