Mainos
Vuonna 2008 Alan Ballin aloittama vampyyrisarja jatkuu kuudennen kauden jaksoillaan. Onneksi hieman on rauhoituttu edellisten kausien liiallisista tapahtumaketjuista.
 
Bon Tempsin pikkukaupunki 'Merican cescilännessä ei tasan ole enää entisensä vampyyrien, ihmissutten ja muodonmuuttajafriikkien jättämien jälkien vuoksi. Keijukaistyttö Sookie (Anna Paquin) saa selville vanhempiensa murhaajan, mutta kosto pahansuovalle kuspäälle ei olekaan loppujen lopuksi helppo nakki. Samaan aikaan uusi vampyyrienvastainen poliittinen yhteisö kaappaa, kiduttaa ja tutkii vampyyreja huippumodernissa "leirissä".
 
Jessica
 
Kolmas, neljäs ja viides tuotankausi olivat myrkkyä katsojalle. Tapahtumia oli aivan liikaa, hahmoja aivan liikaa ja kaikkea liian kummallista tapahtui aivan liian paljon ja nopeasti. Onneksi kuudes kausi palauttaa toisen kauden tapaisen rauhallisuuden, mutta aktiivisuuden ja keskittyy kymmeneen hyvään jaksoon, pienempien asioiden ympärille.
 
Jälleen kerran voidaan puhua hyvästä tuotantokaudesta, josta ei jännitystä, käänteitä, verta ja tissejä puutu. Vaikka kausi on hyvä, ei siihen voi ummikkona hypätä hyvän toisen kauden jälkeen, sillä kaikki muutkin jaksot on katsottava, jotta kuudes kausi avautuu.
 
Kuudes True Blood -tuotantokausi päättyy lähes neutraalisti, mutta tämä ei tarkoita sarjan päättymistä. Seitsemännen kauden jaksot alkoivat Yhdysvalloissa 22. heinäkuuta. Sen on kerrottu olevan "se viimeinen".
 
Blu-ray-versio on rakennettu hyvin. Kaikki kaudet on selattavissa miltä tahansa neljältä levyltä ja levyjen vaihtaminen onnistuu lennosta, ilman turhia kikkailuja. Bonusmatskuakin löytyy jokaisesta jaksosta.
Mainos