Mainos
Keller Dover (Hugh Jackman) on tavallinen amerikkalainen perheenisä, joka asustelee turvallisella suburbsilla, pienen yhdysvaltalaisen pikkukaupungin laitamilla. Tuttavaperheen kanssa vietetty kiitospäivän päivällinen päättyy kuitenkin pihalla leikkineiden kuusi- ja seitsemänvuotiaan tytön katoamiseen, eikä päivien etsinnät tunnu tuottavan tulosta. Johtolangan päässä on varttia vaille vammainen Alex (Paul Dano), joka tuntuu tietävän jotain, mutta ei kerro mitään. Keller kyllästyy poliisin tehottomuuteen ja päättää ottaa oikeuden omiin käsiinsä.
 
Asuntoauto
 
Vangitut kertoo jokaisen vanhemman pahimmasta painajaisesta – oman lapsen katoamisesta. Hugh Jackman, Maria Bello, Viola Davis ja Terrence Howard näyttelevät epätoivoisia vanhempia kiitettävän aidosti. Uskottavuusongelmia ei ole kenenkään hahmossa, vaikka roolit eivät ole helpoimmasta päästä. Loistavan suorituksen tekee myös Jake Gyllehaal paikallispoliisin mestarietsivänä.
 
Jackman
 
Vangitut on tiukka jännäri, joka pitää otteessaan koko kestonsa ajan. Ajattelin jossain vaiheessa, että tuntuupa aika menevän jostain syystä hitaasti, mutta sen selittikin lopulta elokuvan kaksi ja puolituntinen kesto. Elokuvan käänteistä osa on ennakoitavissa, mutta todelliset ratkaisut ovat vaikeasti arvattavissa ja tästä suuret plussat. 
 
Blu-ray ei sisällä bonusmateriaalia lainkaan, mutta Vangitut on erittäin suositeltava elokuvakokemus.
 
Mainos