Mainos

Pari pojankoltiaista hyödyntää USA:n asemyyntikilpailuvapautusta ja tekee mahdottomasti säynävää.

War Dogs on Kauhuea kankkunen -ohjaaja Tod Phillipsin draamakomedia, joka kertoo uskomattoman tarinan röyhkeydestä ja George W. Bushin mahdollistamasta aukosta Yhdysvaltain asemarkkinoilla. Parasta tarinassa on se, että se on totta.


Todd Phillips on poikkeuksellinen nykyajan Hollywood-ohjaaja, joka onnistuu jokaisessa leffassaan. Mies valitsee aiheensa tarkkaan ja luo niistä kiinnostavia ja hauskoja viihdehetkiä. Vaikka War Dogs on draama, on elokuva pullollaan absurdia huumoria. Kauhea kankkusen linjoille ei silti lähdetä, sillä leffan tarina itsessään on riittävän härski.

Mainos


BD-ekstroissa nähdään kolme pikkuklippiä, joista mielenkiintoisin valottaa oikean elämän tarinaa, Miles Tellerin esittämän David Packouzin näkökulmasta. Mies esiintyy koosteessa kasvoillaan ja varsin avoimesti. Oikea Packouz tekee myös itse leffassa cameon.

War Dogs on inspiroiva ja varoittava esimerkki siitä, miten isojen tahojen kanssa työskentely on helppoa, mutta erittäin tarkkaa. Leffa on viihdyttävä ja ehdottomasti vuoden parhaimpia tarinoita.

Mainos