Mainos
Cale (Channing Tatum) on työelämässään epäonnistunut sotilaseliitti, jonka haaveena on päästä Valkoiseen taloon töihin, presidentin suojelijaksi. Kun kesken epäonnisen työhaastattelun Valkoinen talo kokeekin oikean terroristiuhan, päättää Cale todistaa kykynsä ja pelastaa presidentti Sawyerin (Jamie Foxx) muiden ollessa siihen kyvyttömiä.

Olympos on taas alhaalla

White House Down toisintaa saman idean kuin jokin aika sitten julkaistu Olympus Has Fallen. Ero elokuvien tarinassa on henkilöhahmoissa ja terroristien hyökkäystavassa. Muuten meininki on kummassakin elokuvassa hyvinkin toisiaan muistuttavaa.
White House Down on Independence Day ja The Day After Tomorrow -elokuvien ohjaajan Roland Emmerichin tuotos. Miehen tyyli näkyy jättiläismäisissä lavasteissa ja hyvin viihdyttävissä, eeppisissä toimintakohtauksissa. Elokuvan juoni on vain niin itsestäänselvää kuraa, että sen katsominen lähinnä puuduttaa.
Bonuspuoliskolta löytyy erittäin kattava setti tuotannon vaiheista kertovia lyhytdokkareita, joden parissa vierähtää helposti tunti. Kerrankin materiaaleissa näytetään miten kohtauksia on tehty, eikä vain keskitytä tähtien haastatteluihin.

Kannattaako katsoa?

White House Down on perinteistä tulitustoimintaa, joka kyllä viihdyttää koko rahalla, mutta ei tuo mukanaa mitään uutta ja mielenkiintoista.
Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
White House Down
Edellinen artikkeliPeliarvostelu: Outlast
Seuraava artikkeliBlu-ray-arvostelu: 2 Guns
Kirjoittaja on Respawn.fi-sivuston päätoimittaja.
blu-ray-arvostelu-white-house-downWhite House Down on perinteistä tulitustoimintaa, joka kyllä viihdyttää koko rahalla, mutta ei tuo mukanaa mitään uutta ja mielenkiintoista.