Mainos

Dana (Sasha Jackson) on menettänyt äitinsä ollessaan pikkutyttö. Hänen äitinsä oli aikansa surffilegenda ja valloitti Afrikan villeimmät aallot. Kun Danalla menee isän kanssa hermot, hän päättää pakata kamppeensa ja lähteä Afrikkaan äitinsä jalanjäljissä.

Afrikasta hän löytää heti vertaisensa surffiystävän Pushyn (Elizabeth Mathis). Ja kyllä, elokuvassa heitetään läppää Pushy (lue: pussy) -nimestä. Elämä Afrikassa ei kuitenkaan ole pelkkää Pushyn kanssa aaltojen nuoleskelua, sillä ilkeä, anorektinen Tara (Sharni Vinson) ei halua Kalifornian tyttöä ja tämän tummaa Pushycattia reviirillensä. Taistelu aaltojen herruudesta alkaa…

Dana ja Pushy
Dana seuraa Pushya Etelä-Afrikan kosteimpiin paikkoihin.

Mainos

Blue Crush 2 on jatkoa Blue Crush – Merten valtiaat -surffielokuvalle. BC 2 on kuitenkin itsenäinen tarina, eikä liity ykköseen mitenkään. BC 2 on sekoitus teinidraamaa ja extremeleffaa. Tyylilajeja vuorotellaan jatkuvasti ja tämä kikkailu tuo leffan pituudeksi uskomattoman pitkän 1 h 52 min. Elokuvan pituutena se ei ole tavallista kummempi, mutta tämän elokuvan pituutena sen on tuskallinen.

Poitsu
Dana kohtaa Afrikan ihmemaassa myös ihania surffipoikia. Tämä herra on Grant (Chris Fisher).

Elokuvan käsikirjoitus on kammottavaa kuraa. Heti ensimmäisissä lauseissa paljastetaan ihan kaikki, eikä siitä eteenpäin elokuvalla ole mitään sanottavaa. Myös leikkaus on häiritsevää, sillä draamaosuuksissa on huomattavat määrät klaffivirheitä ja extremeosuudet on leikattu aivan liian hidastempoisiksi, samoja kuvia toistuvasti käyttäen. Hyi!

Aallot
Flikat valloittavat aaltoja. Jeffrey’s Bay on ultimaattinen tavoite.

Elokuvan tuntemattomat päätähdet eivät ole näyttelijänlahjoilla siunattuja. He ovat palkattu puhtaasti ulkonäkönsä perusteella. Ei siinä mitään vikaa ole, mutta hyväkroppaisia oikeitakin näyttelijöitä olisi varmaan Hollywoodista löytynyt.

Ohjaaja Mike Elliot on laskenut ilmeisesti sen varaan, että leffasta tulee joka tapauksessa paska, niin antaa nyt sitten mennä huonoilla näyttelijöillä. Pääasia että ulkonäkö toimii. Onhan sanomattakin selvää että Elliot on nautiskellut hyväkroppaisista tsirbuloista Afrikan auringossa, mutta se ei valitettavasti riitä elokuvanautinnon välittämiseen.

Pushy

BC 2 sisältää myös bonusmateriaalia. Tarjolla on naurukelaa, making offia, poistettuja kohtauksia ja Roxyn sponsorivideon.

Blue Crush 2 on huono teinisporttidraama, jonka katsominen onnistuu nautinnollisesti ainoastaan vahvan päihteen vaikutuksen alaisena tai hyvän suihinoton taustakuvana.

KE

Mainos