Mainos

James Bonomo (Sylvester Stallone) on kiveksen kova palkkatappaja New Orleansista. Hän joutuu kuitenkin erään keikan jälkimaininkeina katsomaan vierestä, kun oma partneri deletoidaan kylmäverisesti mafian toimesta. Samassa veneessä on myös toisesta osavaltiosta hoodeille tullut pollisi Taylor Kwon (Sung Kang), joka tarjoaa yhteistyötä "Bobolle". Yhdessä entinen rapanaama ja mälliä jauhava Fast & Furious -ninja hoitavat vihollisensa kumoon kuin kasarileffoissa konsanaan.

 

Kylpylässä

Mainos

 

Bullet to the Head on Stallonen soololeffa, samoin kuin The Last Stand on Schwarzeneggerin. Bullet to the Head poikkeaa Last Standista siinä, että käsikirjoittaja Alexis Nolent on tehnyt huomattavasti huonompaa jälkeä. Tarina on riihikuiva ja ohjaajan kerrontatapa äärikuiva. Lopputuloksena on tylsää toimintaa ja huonoa draamaa.

 

New Orleansin sillat

 

Stallone on kuudestakymmenestäseitsemästä ikävuodestaan huolimatta edelleen järkyttävän pumpissa kunnossa ja näyttääkin aivan viisikymppiseltä. Jos leffan kässäri olisi ollut huomattavasti parempi, olisi Stallonen paluu toimintatähdeksi ollut jopa Expendables-tapaan coolia katsottavaa. Nyt leffa vain puuduttaa, ja vain kunnon energiajuomaövereillä Bulletin jaksaa katsoa loppuun.

 

Bonuslaari on tässä paketissa täysin tyhjä, eli herkkuja elokuvan tuotannosta ei pääse näkemään kuin YouTubesta ja import-versiossa.

 

Kristian Eloluoto

 

Mainos