Mainos

 Viisi nuorta (kolmekymppistä teiniä) lähtee villille mökkiviikonlopulle keskelle korpea, josta Curtin (Chris Hemsworth) serkku on ostanut rähjäisen mökin. Mökki on luonnollisesti nuorten mielestä awesome, koska sieltä löytyy kammottavia tauluja ja salaluukkuja. Se mitä nuoret eivät tiedä on se, että salainen palvelu kontrolloi koko tilannetta ja valmistautuu johonkin suureem ja sairaaseen.

 

Chris

Mainos

Thor on nyt teini. Luojani, miksi?
 

Cabin in the Woodsia hehkutettiin ensi-illan lähestyessä kauhuleffana, joka muuttaisi koko genrettä radikaalisti. Lehdistönäytökset olivat tarkkaan valvottuja ja arvosteluakaan ei saanut julkaista kun vasta ensi-iltapäivänä tiettyyn kellonlyömään. Mitään ei saanut paljastaa, joten odotettavissa oli jotain todella erikoista.

 

Juuri tätä Cabin in the Woods pitääkin hyvin sisällään, mutta tuon kaltainen panttaaminen vähän jo pilaa tunnelmaa. Jos leffaa ei olisi promottu noin, olisi yllätysmomentti ollut huomattavasti suurempi. Nyt sitä tietää odottelevansa jotain todella suurta twistiä ja se pilaa tunnelman.

 

Mökki

 

Cabin in the Woods on hyvää splatterimörkökauhua, joka lyö loppua kohden yli hilseen kovin paljon. Tämä on toki genren fanaatikoille vain silkkaa riemua, mutta hillitymmän kauhun ystäville se on liikaa. Jos pidit Drag me to Hell -leffasta, pidät kyllä tästäkin.

 

Seksiä, seksiä

 

Blu-ray-levyltä ei löydy ainuttakaan bonusmateriaalia. Ostajan on siis vain tyytyminen itse elokuvaan. Vuokraajaa tämä puutos tuskin haittaa.

 

KE

 

 

Mainos