Mainos
Call of Duty: WWII:n toinen lisäosa tuo mukanaan ikonisia toisen maailmansodan taistelutantereita aina Egyptistä Dunkirkiin. Onko lisäri rahansa arvoinen?

The War Machine on toinen lisäosa mainioon COD:WWII -peliin. Lisäosa tuo karttoina joitain mainioita, joitain vähemmän mainioita mestoja.

Natsien salainen tukikohta V2 on piskuinen, ja vähillä spawnipisteillä varustettu kenttä, jossa kyllä onnistuu löytämään sopivia koloja suojaukseen, mutta spawnipisteiden vähyys tarkoittaa myös spawnipisteiden hyväksikäyttöä. Kartan koosta johtuen noviisi ottaa nokkiinsa varmasti enemmän kuin tarpeeksi, eliittien painellessa iloitellen pitkin poikin.

Mainos

Dunkirk-kenttä kiinnostaa varsinkin samannimisen Christopher Nolan-leffan ja The Darkest Hour -elokuvan vuoksi. Toki historiallisestikin merkittävä paikka kyseessä, joten siltä odottaa paljon.

Kenttä kuitenkin on melko pitkä, mutta kapea alue jonka toisessa päässä on rakennuksia ja toisessa päässä hiekkarantaa. Spawnipisteet tällä erää saattavat iskeä kaappaajat suoraan kohteensa liki, jolla saa kyllä etua, mutta tekee kentästä kaappailuun aika tylsän. Sekä V2 että Dunkirk näyttävät suosivan räjähdetaktiikoita ja V2:ssa sniputtelu on kohtuu haastavaa Tornialueen sisältäessä useita sisäänpääsyjä sekä ala-, että yläpuolella.

Egypti on uusista mestoista ehdottomasti hienoin ja toimii monenlaiseen taktiikkaan ja pelimuotoon. Kartasta löytyy käytäviä, tolppia, maastoa josta rynniä tai väijyä. Plussana maisemien ja raunioiden näyttävyys. Spawnipisteitäkin on sen verran kivasti, ettei väärinkäyttö ole niin ilmeistä. Odotettavissa on taitavien sniputtajien headshot-festivaalit.

The War Machine laajentaa myös zombipelitilaa The Shadowed Thronen muodossa. Taistelua käydään Berliinin maisemissa ja toimii varmasti niille, jotka vielä jaksavat zombimoodista innostua. Paljon yksityiskohtia ja nähtävää, sekä muutama veikeä aselisä tehokkaan wunderbussin ja parin Melee-aseen kera.

Kokonaisuutena lisuke on epätasainen. Kaikista kentistä löytyy kyllä rutkasti pelattavaa ja parhaimmat taktiikat pääsee toteuttamaan Egyptissä. The War Machine tuo mukanaan hyvää, pahaa ja rumaa, ja on ihan ok lisuke sotanälkäisille codisteille. Haaleahko suositus veteraaneille, noviiseille suosituksena lisää aikaa normipelin ja -kenttien kanssa.

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
CoD:WW2 - The War Machine DLC
71 %
Edellinen artikkeliXbox-pomo Phill Spencer myöntää, että Xbox One kaipaisi God of Warin kaltaisen vetonaulan
Seuraava artikkeliNyt jytisee! Tällainen poppoo tähdittää Solo: A Star Wars Story -elokuvaa
Taide – Media – Teknologia. Elokuva ja pelit, koska niissä yhdistyvät taide ja teknologia. Teatteri, koska on tehnyt sitä aina. Impro, koska ei tarvitse muistaa vuorosanoja. Musiikki, koska se on henkireikä. Kirjat, koska aina voi oppia jotain lisää. Liikaa siistejä juttuja, liian vähän aikaa ja uteliaisuus pitää aina nälkäisenä.
call-of-duty-wwii-the-war-machine-dlc-arvostelu-hailakka-lisuke-jonka-kruunaa-egyptin-karttaThe War Machine tuo mukanaan hyvää, pahaa ja rumaa, ja on ihan ok lisuke sotanälkäisille Codisteille. Haaleahko suositus veteraaneille, noviiseille suosituksena lisää aikaa normipelin ja -kenttien kanssa.