Mainos

Etsivä Briggs (Chris Klein) ja etsivä Sheperd (Adam Rodriguez) joutuvat tiukkaan tilanteeseen Detroitin yössä, kun ampumavälikohtauksessa tapetaan elintärkeä todistaja Tino. Tinon hallussa olisi ollut tieto poliisintappajasta ja kolmesta likaisesta kytästä. FBI kiinnostuu välikohtauksesta ja nappaa kytät kuulusteluun. Pian alkaa selviämään yksi jos toinenkin yksityiskohta ja on yllättävää miten paljon partnereiden tarinat eroavatkaan toisistaan.

Kulma-ammuskelu

Caught in the Crossfire on todella pienen budgetin (1 milj.) elokuva. Se näkyy kuvanlaadussa, näyttelijöissä ja jopa tarinassa. Tarina on kuin suoraan halvan poliisisarjan käsikirjoituksesta, venytettynä puolentoista tunnin pituiseksi. Kaiken lisäksi se on kauttaaltaan tylsä tarina. Ihmeelliset koukerot tuntuvat erittäin väkisin väännetyiltä, eikä hahmoihin ole kirjoitettu minkäänlaista uskottavuutta. Sitä eivät pysty siis näyttelijätkään hahmoihin tuomaan.

Mainos

Tinoa esittävä 50 Cent ei omaa edes keskiverron kesäteatterinäyttelijän lahjoja, vaan lukee repliikit ulkoa, väsähtäneillä ilmeillä.

Baarissa

Caught in the Crossfire -elokuvan kuva on hailakkaa ja viimeistelemätöntä (ks. kuvankaappaukset). Tai ainakin viimeistelemättömän näköistä. Se olisi käynyt hyvin tyylikeinona jos kuva olisi yhtä karua kauttaaltaan., mutta kun kuvanlaatu kun vielä vaihtelee oudosti pitkin leffaa.

Bonuksia ei tietenkään ole ja kukapa niitä jaksaisi enää näin sekavan ja pitkästyttävän leffan jälkeen katsoakaan…

KE

Mainos