Mainos

Columbus Circle on New Torkissa sijaitseva luksuskerrostalo, jossa palvelu pelaa ja asukkaat ovat tyytyvisiä. Eräs tyytyväinen mummeli kuitenkin murhataan ja NYPD:n rikoskomisaario Frank (Giovanni Rbisi) joutuu tutustumaan mamman naapurikämpässä asuvaan naiseen (Selma Blair), joka ei ole poistunut kämpästään 17 vuoteen. Nainen ei tiedä murhasta mitään, mutta 17 vuoden tahallinen hiljaiselo alkaa saamaan liikaa sosiaalisia twistejä, kun naapuriin muuttaa heti pariskunta, jonka mies on kännissä vaimonhakkaaja. Myös muut talon sisällä olevat kulissit alkavat pikkuhiljaa murenemaan.

Erakko

Columbus Circle on kiehtova trilleri, jonka synopsis vaikuttaa mielenkiintoiselta. Onneksi myös leffan käsikirjoitus on mielenkiintoinen ja leffakin on ohjattu hyvin. Elokuva siis toimii tärkeimmillä osa-alueillaan.

Mainos

Uhri

Vaikka osa elokuvan lukuisista koukeroista on ennalta-arvattavia, onnistuu leffa silti pitämään otteessa ja yllättämään muutaman kerran. Selma Blair on omituisine silmineen juuri oikea tähti hämmentävän erakon rooliin. Myös muut starat vakuuttavat ja pitävät trillerin onnistuneesti kasassa.

Sinisen laserin ekstroista ei löydy kumma kyllä mitään. Vaikka leffa on hyvä, olisi jonkun making offin ihan mielellään katsonut.

KE

Mainos