Mainos
Valtavaotsainen Aaron Paul on rakastunut mies, joka menettää yhtäkkiä vaimonsa. Lähinnä avustajantehtävissä pyöriskellyt Zack Whedon näyttää nyt kykynsä ohjaajana.

Kuten sanottua, Aaron Paul esittää verkkosivugraafikko Davidia, joka seurustelee ihanaisen neitokaisen, Clairen (Annabelle Wallis) kanssa. Eräänä aamuna nainen on kuitenkin kadonnut jälkiä jättämättä. Paikallispoliisi on neuvoton, eikä naisesta saada vuoden aikana minkäänlaisia näköhavaintoja. Erään pelottavan tapahtuman seurauksena, David tajuaa Clairen katoamisen olevan osa jotain suurempaa ja päättää tonkia naisensa historiaa.

Come and Find Me on kiehtova trilleri, jonka tarina etenee imuisasti – näin ainakin aluksi tuumailin. Alkuun ajattelin, että onko jopa tämä ensimmäinen hyvä leffa, jota Aaron Paul tähdittää. Myöhemmin ymmärsin, että ei ole. Aaron Paul on B-luokan tähti.

Mainos

Come and Find Me:n kerronta viipyilee ja poukkoilee eri aikajanoilla – turhaan. Tämä syö elokuvan katselunautintoa, sillä vauhdissa olevia trillerikuvioita katkoillaan typerillä takaumilla. Ainoastaan 5 % takaumista on hyödyllisiä tarinan kerronnan suhteen, joten muut olisi suosiolla voitu jättää vaikka extramateriaaleiksi.

Elokuvan visuaalinen anti näyttää ja tuntuu hieman tv-sarjamaiselta, mutta Los Angelesista on sentään saatu toisenlainen puoli esille. Yleensä elokuvat näyttävät enkelten kaupungista vain ylellisiä ja turistiystävällisiä paikkoja, mutta Come and Find Me paljastaa hienosti laitakaupungin nuhjuisuutta ja arkea.

Lisäravinnepuolelta löytyy vain making of -kooste, mutta eipä tällainen leffa suurempaa määrää ekstroja kaipaakaan.

Come and Find Me on hyvän potentiaalin omaava jännäri, joka sössiytyy poukkoilevalla ja viipyilevällä aikajanakikkailullaan sekä hyvin ennalta-arvattavalla loppuneljänneksellä. Leffa on kuitenkin mysteerien ystäville katsomisen arvoinen.