Mainos

Kaikkien rakastama talk-show -isäntä Conan O’Brien sai vuosi sitten kenkää NBC:ltä hänen ohjelmansa laskeneiden katsojalukujen takia. Conan suivaantui ja teki miljoonadiilin NBC:n kanssa, joka puolestaan velvoitti miehen olemaan esiintymättä tv:ssä puoleen vuoteen. Koska O’Brien on mies, joka haluaa esiintyä pakonomaisesti, päätti hän rakentaa Amerikankiertueen, jolla pääsee revittämään ja purkamaan tuntojaan. Elokuva on dokumentti tästä kiertueesta.

Väsymys

Conan O’Brien Can’t Stop -dokkaria markkinoidaan uskomattoman hauskaksi ja hauskimmaksi Conan-huumoriksi ikinä. Nämä väitteet eivät pidä paikkaansa. Conan O’Brien yrittää liikaa ja loppujen lopuksi muuttuu vain erittäin raskaaksi adhd-persoonaksi.

Mainos

Show

Leffa itsessään on leikattu myös raskaasti. Paikasta toiseen poukkoillaan ilman mitään logiikkaa, eikä mitään siirtymiä selitetä. Kaikki suvannot puuttuvat ja leffaan on leikattu käytännössä vain Conanin laukomat paskat vitsit peräkkäin. En näe mitään syytä miksi jonkun pitäisi tämä leffa katsoa, sillä Conanista tulee vain huonompi mielikuva. Äijän tv-show on hyvä, sillä sen ovat käsikirjoittaneet 30 alansa ammattilaista. Tämä on O’Brienin omaa sekoilua, jossa vitsit jäävät väsyneen pelleilyn tasolle.

KE

Mainos