Mainos

Poliisipartneripari Jimmy (Bruce Willis) ja Paul (Tracy Morgan) ovat olleet toistensa tukena jo vuosikymmenen. He tuntevat toisensa kuin paita ja takalisto, ja hoitelevat rikolliset omalla huolettomalla tyylillään.

Kun eräänä päivänä Jimmyn tytär laukoo isälleen menevänsä naimisiin kokee Jimmy valtaisan alemmuuskompleksin, sillä poliisin palkka ei taida ihan riittää vaatimattomien 48 000 dollarin häiden maksamiseen. Apua tarjoaa Jimmyn exän rikas mies, mutta se olisi Jimmylle jo liikaa.

Niinpä Jimmy päättää myydä isänsä ensimmäisen baseball -kortin, jonka arvon huhuillaan olevan n. 80 000 dollaria. Pelikaupassa käy kuitenkin mukkelis makkelis ja Jimmy saa sähkölamauttimesta happamaan selkäänsä mojovan tällin, jolloin kortti varastetaan. Tästähän Jimmy suuttuu ja niinpä kyttäpariskunta lähtee metsästämään korttia halki New Yorkin huumejengien.

Mainos

Partnerit

Bewerly Hills kyttää ja Tappavaa asetta imitoiva Cop Out yrittää epätoivoisesti olla hulvaton komedia. Tämä ei kuitenkaan ole onnistunut, sillä vain toinen elokuvan päänäyttelijöistä on komediatähti ja toinen liian vakavasti otettava actionstara. Myös käsikirjoitus on täyttä tuubaa, eikä se sisällä ainuttakaan hauskaa kohtausta saatika repliikkiä.

Bruce Willisin komedialahjat olivat varmasti hauskoja 70-luvun hittisarjoissa, mutta nykyisin mies on niin vanha ettei näytä edes jaksavan panostavan kunnolla. Tracy Morgan puhuu puolestaan paljon kakasta ja suolen toiminnasta, mutta edes kakkajutut eivät ole niin hauskoja että ne naurattaisivat. Morganilla on naamallaan Willisin tavoin vain kaksi ilmettä, joihin kyllästyy jo ensimmäisen kohtauksen aikana.

Häähumua

Teknisesti Cop Out -Blu-ray on hyvä. Kuva on komeaa ja äänet jytisevät maukkaasti. Bonuspuolella on yli tunti poistettuja ja pidennettyjä kohtauksia, maksimaalinen Kevin Smithin hostaama Maximum Comedy Mode, kuva kuvassa -sekoiluaja paljon muita vekkuleita ekstroja. Koska leffa kuitenkin itsessään on jo niin huono, niin kukapa niitä bonuksiakaan jaksaa katsella?

Normi kuulustelu

Mikäli Cop Out herättää kuitenkin suuria tunteita ja sen haluaa nähdä toistuvasti uudelleen ja uudelleen, tulee BD-levyn mukana Digital Copy -versio, jonka voi kopoida Windows -pohjaiselle PC-tietokoneelle.

Huono leffa, paljon bonuksia – osta tai vuokraa!

KE

Mainos