Mainos
Kun tuhkimo kohtaa prinssinsä, tulee kaikki ylellisyys puskista. Kokonaan aasialaisilla näyttelijöillä varustettu, Etelä-Koreaan sijoittuva elokuva on sekoitus rehellistä Hollywood-romantiikkaa ja itämaisuutta.

Nimestään ja setupistaan huolimatta Crazy Rich Asians on täysin amerikkalainen elokuva, amerikkalaisella tuotantoryhmällä tehtynä ja 30 miljoonan dollarin budjetillaan. Ohjauksesta vastaa G.I. Joe: Kosto, Suuri puhallus 2, Justin Beaber: Never Say Never ja Step Up 2 -elokuvistaan tunnettu Jon M. Chu.

Crazy Rich Asians kertoo amerikkalaislakimies Rachel Chu’sta (Constance Wu), joka löytää unelmiensa miehen Nick Youngin (Henry Golding). Pari rakastuu tulisesti, ja Nick päättääkin esitellä unelmiensa naisen vanhemmilleen Shanghaissa. Rachelille tulee kuitenkin yllätyksenä, että Nick on hyperrikkaan perheen poika, joka on perimässä koko globaalin liiketoiminnan jossain vaiheessa. Rikas ja kankeisiin aasialaisiin arvoihin elämänsä perustuva Youngin perhe suhtautuu kuitenkin vain professorina työskentelevään Rachelliin kuin rättiin ja tästäkös sitä sitten draamaa keitellään.

Mainos

Hoitaa romantiikkansa kuten pitää

Crazy Rich Asians on yllättävän viihdyttävä romanttinen komediadraama. Leffa kertoo noin kolme erillistä tarinaa samaan aikaan, joka pitää katsojan kiinnostuneena. Kiinnostusta lisää myös täysin uudet korealaiset maisemat kuluneiden jenkkimiljöiden sijaan. Samoin kulttuuri ja uudet fressit naamat ovat raikas uudistus.

Tarinallisesti leffa on hyvin kaavamaista ja ennalta-arvattavaa Hollywood-romcomia, joka ei yllätä, mutta ei myöskään tylsistytä. Huumori on varovaista, eikä taatusti saa katsojaa repeämään. Revittelyä ei havaita edes Ken Jeongin toimesta.

Leffa on parasta perjantaiviihdettä tai  sunnuntaidarrassa puolison kanssa katsottuna.

Blu-ray-ekstroista löytyy noin seitsemänminuuttinen katsaus elokuvan tuotantoon, sekä poistettuja kohtauksia ja naurukela.

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Crazy Rich Asians
Edellinen artikkeliVR-porno, millaista se on ja miten sitä katsellaan? Respawn.fi Podcast avaa pandoran lippaan
Seuraava artikkeliTrust GXT 180 Kusan Pro -pelihiiren arvostelu – 50 €:lla e-urheilumaisteriksi?
Kirjoittaja on Respawn.fi-sivuston päätoimittaja.
crazy-rich-asians-arvostelu-blu-ray-aasialaisromantiikkaa-amerikkalaisittain-kerrottunaTarinallisesti leffa on hyvin kaavamaista ja ennalta-arvattavaa Hollywood-romcomia, joka ei yllätä, mutta ei myöskään tylsistytä. Leffa on parasta perjantaiviihdettä tai  sunnuntaidarrassa puolison kanssa katsottuna.