Mainos
CSI: Crime Scene Investigation -tv-sarjan kahdestoista kausi jatkuu suoraan edellisen kauden tapahtumista. Tutkijajohtaja Ray (Laurence Fishburne) on melkein menettänyt vaimonsa psykopaatin kynsiin, mutta onnistui pelastamaan tämän ja lopetti sitten poliisityöt. Tutun CSI-ryhmän johtoon saapuu uusi valkotukkainen häröpelle D.B. Russell (Ted Danson), jonka uskottavuus on koitoksella ensimmäiset hetket. Pian ryhmä kuitenkin sopeutuu uuteen johtohahmoon, joka jälkeen tiimi ratkoo tuttuun tapaan kitkeriä murhia maailman rajuimman bailukaupungin sykkeessä.
 
D.B.
 
Alkuperäinen CSI-sarja vain jaksaa muutoksistaan huolimatta kiinnostaa vuodesta toiseen. Tähän on yksinkertainen syy. Hyvät käsikirjoitukset, hyvä toteutus, kaunis kuvaus ja toimiva ohjaus. Tähdistä on revitty kaikki irti ja koristaapa vanhaa jengiä, myös ensi kertaa Hollywood-kasvo Elisabeth Sue.
 
Silarit
 
12. CSI-kausi on yhtä vetävä kuin aikaisemmatkin. Tarinat ovat kiehtovia ja murhat toistosta huolimatta edelleen jännittäviä. Osa loppuratkaisuista on typeriä, mutta jaksot kokonaisuudessaan ovat kovaa tasoa.
 
12. CSI-kausi on ehdottomasti hankinnan arvoinen. Harmillisesti kauden saa Suomessa vain DVD-laatuisena, jonka kuva on kaikesta huolimatta erittäin kovatasoinen. Lisämateriaalia löytyy satunnaisesti jokaiselta kiekolta.
Mainos