Mainos

11. kausi jatkuu suoraan siitä mihin edellinen päättyi, eli niin poliisin kuin rikoslabrankin jengi jahtaa pahaa arkkivihollista, jolla näyttää olevan suuri mahti kaltereiden sisäpuoleltakin.

 

Alkuperäinen Las Vegasiin sijoittuva rikospoliisitutkintasarja CSI on nyt saatavilla teräväpiirtoisena myös 11. kauden osalta. Pakettiin kuuluu neljä BD-kiekkoa, joissa jokaisessa on lisämateriaalia ja yhteensä 22 kpl, amerikkalaisen tunnin (n. 43 min) kestävää jaksoa.

Mainos

 

Rikospaikka

 

CSI-sarjat ovat alusta asti olleet erittäin laaduikkaita, eikä tason heikkenemistä ole näkyvissä 11. kaudenkaan osalta. Näyttelijät ovat edelleen vedossa eikä päätähden vaihtuminen Matrix-stara Laurence Fisbourneenkaan syö sarjan uskottavuutta. Laatua saa siis alusta loppuun myös tämän kauden osalta. 

 

Kausia on tähän mennessä tehty kolmetoista. 13. kausi pyörii parhaillaan CBS-kanavalla rapakon takana. Sarjan katsojaluvut ovat kuitenkin koko ajan laskussa, joten CSI:n odotetaan piakkoin tulevan tiensä päähän. Nippelitietona mainittakoon, että sarja kokenut huippunsa kolmannella ja viidennellä kaudellaan, jolloin sitä seurattiin Jenkeissä 26 miljoonan ihmisen voimin. Nykyisin sarjaa looppaa vain nipin napin 12 miljoonaa ihmistä. Suomen luvuista ei tohdi edes puhua.

 

Vakiopoliisi

 

Teknisesti Blu-ray on parasta mitä rahalla koteihin saa, joten on itsestäänselvää, että kuvanlaatu on aivan eri levelillä, mitä telkkarista katsottuna. Sama juttu äänen kanssa.

 

CSI: Crime Scene Investigation – 11. kausi on sarjan faneille erittäin hyvä hankinta.

 

KE

Mainos